Παρά το γεγονός ότι η Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αυτό δεν την εμπόδισε να βρεθεί σε μία από τις διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν στις ΗΠΑ κατά του νόμου περί άμβλωσης.
Σημειώνεται πως η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς δεν έχει καμία δημόσια εμφάνιση από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της. Η ίδια είναι παντρεμένη από το 2019 με τον διευθυντή γκαλερί τέχνης Κουκ Μαρόνεϊ και περιμένει το πρώτο της παιδί.
Τη φωτογραφία με την εγκυμονούσα Τζένιφερ Λόρενς να διαδηλώνει δημοσίευσε η κωμικός Έιμι Σούμερ στο Instagram, με τη λεζάντα «Εγώ δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος αλλά είμαστε εδώ».
αμβλώσεις
Η Σούμερ αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι προχώρησε σε αφαίρεση μήτρας λόγω ενδομητρίωσης.
Το Σάββατο (2.10.2021) στις ΗΠΑ διοργανώθηκαν περίπου 660 πορείες διαμαρτυρίας κατά του νόμου που απαγορεύει την άμβλωση μετά τις έξι εβδομάδες κύησης, ο οποίος ισχύει από 1η Σεπτεμβρίου στο Τέξας.
Οι δύο γυναίκες συμμετείχαν στην πορεία στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τα δικαιώματα των γυναικών.
You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.