Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθήνα: Θεατρικές πρεμιέρες από 12/6 έως 18/6

Βρισκόμαστε αισίως στην καρδιά του Ιουνίου και οι νέες θεατρικές παραστάσεις συνεχίζουν ακάθεκτες σε ρηξικέλευθο μοτίβο και αυτήν την εβδομάδα. Ένα πολυπολιτισμικό project για το σύγχρονο θέμα της μετανάστευσης από τον Μίλο Ράου, ένα σουρεάλ έργο που καυτηριάζει την διαδικτυακή κριτική από τον Σίμο Κακάλα, ένα έμμετρο λαϊκό ποίημα στην κυπριακή διάλεκτο από τον Νίκο Χατζόπουλο αλλά και μια ξεχωριστή κωμωδία από τον Ρενέ Πόλλες στο πλαίσιο του αφιερώματος στην Φόλκσμπύνε έρχονται δυναμικά στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και εμείς έχουμε και λέμε…

 

Στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου αυτήν την εβδομάδα: 

Η αυτοκρατορία σε κείμενο και σκηνοθεσία Μίλο Ράου στο Κτίριο Η΄

Ηθοποιοί από την Ελλάδα, τη Συρία και τη Ρουμανία, μεταξύ αυτών ένας Σύριος και ένας Κούρδος, που πρωτοήρθαν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες, ανεβαίνουν στη σκηνή για να αφηγηθούν ιστορίες πόνου, βασανιστηρίων, φυγής, θρήνου αλλά και αναγέννησης. Ποια μορφή θα αποκτήσει η νέα αυτή, κατακερματισμένη Ευρώπη και τι θα συμβεί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χάσει την πατρίδα τους; Μήπως η λέξη πατρίδα αποκτά πια καινούργια ερμηνεία; Η Ευρώπη και οι άνθρωποι της στέκονται απέναντι στον άνθρωπο-μετανάστη, τον homo migrans – προτάσσοντας την παράδοση. Κι όμως εκείνος συνεχίζει και την κοιτά στα μάτια…Μετά το περσινό επιτυχημένο ανέβασμα του Dark Ages, ο καταξιωμένος Ελβετός σκηνοθέτης Μίλο Ράου επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών με το φινάλε της Ευρωπαϊκής Τριλογίας, ενός τριετούς project που χρειάστηκε άπλετη διερεύνηση και μελέτη της πραγματικότητας της γηραιάς ηπείρου καθώς και του ουμανιστικού μύθου που την περιβάλλει. Η αυτοκρατορία, παράσταση που «μιλά» στην ελληνική, ρουμάνικη, αραβική και κούρδικη γλώσσα, συστήνεται στο αθηναϊκό κοινό την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο κτίριο Η΄ της Πειραιώς 260 και αναμένεται να προβληματίσει και να συγκινήσει τον κάθε θεατή της.


Συντελεστές
Σύλληψη – Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μίλο Ράου
Κείμενο – Ερμηνεία: Ramo Ali, Ακύλλας Καραζήσης, Rami Khalaf, Μάγια Μόργκενστερν
Δραματουργία – Έρευνα: Stefan Bläske, Mirjam Knapp
Κοστούμια – Σκηνικά: Anton Lukas
Βίντεο: Marc Stephan
Μουσική: Ελένη Καραΐνδρου
Ήχος: Jens Baudisch
Τεχνικά ζητήματα: Aymrik Pech
Βοηθός σκηνοθέτη: Anna Königshofer
Βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Sarah Hoemske
Μαθητευόμενη σκηνοθέτρια: Laura Locher
Μαθητευόμενοι δραματουργοί: Marie Roth, Riccardo Raschi
Υπέρτιτλοι: Mirjam Knapp, IIPM
Διαχείριση παραγωγής: Mascha Euchner-Martinez, Eva-Karen Tittmann

Παραγωγή: IIPM – International Institute of Political Murder. Συνεργασία: Zürcher Theater Spektakel, Schaubühne am Lehniner Platz Berlin και steirischer herbst festival Graz. Χορηγία: Κυβερνήτης Δήμαρχος του Βερολίνου – Κυβερνητικό Συμβούλιο – Τομέας Πολιτισμού, Hauptstadtkulturfonds Berlin, Pro Helvetia και Migros-Kulturprozent. Ευγενική υποστήριξη: Kulturförderung Kanton St. Gallen και Schauspielhaus Graz.

Στην αραβική, ελληνική, κουρδική και ρουμανική γλώσσα, με ελληνικούς υπέρτιτλους.

INFO

15 και 16 Ιουνίου στις 20.00 στο κτίριο Η΄ της Πειραιώς 260 (Πειραιώς 260 και Πολυκράτους)
Τηλέφωνο: 2109282900
Εισιτήρια: 25 – 30 ευρώ (κανονικό), 15 ευρώ (φοιτητικό) και 5 ευρώ (ΑΜΕΑ/ανέργων) 

 

Greek Freak / all star game σε σκηνοθεσία και σύνθεση Σίμου Κακάλα στο θέατρο Ολύμπια

Η ιστορία μας αλλόκοτη και ξεχωριστή, όπως και ο δημιουργός της. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν σκηνικό χορό σεσημασμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Διαδικτύου να βρίσκονται ισοβίως επί σκηνής, με την υποχρέωση να παράγουν συνεχώς άρτια και δομημένα καλλιτεχνικά προϊόντα, να διασκεδάζουν αλλά και να ικανοποιούν κοινό και κριτικούς. Αν αποτύχουν, η μιζέρια, η ανεργία και η απραγία – εν μέσω μάλιστα καλοκαιριού – τους περιμένει στη γωνία! Υπάρχει άραγε κάποιος σαν από μηχανής Θεός να τους γλιτώσει από αυτό το εξευτελιστικό θέαμα που είναι αναγκασμένοι να προσφέρουν;

Εμπνευστής του εγχειρήματος ο αντισυμβατικός Σίμος Κακάλας, ο οποίος έρχεται στο Φεστιβάλ με φόρα και μπόλικη σαρκαστική διάθεση, για να ταράξει τα νερά προτού, όπως λέει και ο ίδιος, «καταρρεύσει το οικοδόμημα του θεάτρου πάνω στα σαστισμένα κεφάλια μας». Η παράσταση, η οποία αφιερώνεται στη μνήμη των εκατοντάδων θυμάτων της διαδικτυακής κριτικής, έρχεται για τρείς ημέρες εμφανίσεων στις 12, 13 και 14 Ιουνίου στο θέατρο Ολύμπια. Πάντα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία – Σύνθεση: Σίμος Κακάλας
Σκηνικό: Αντώνης Δαγκλίδης
Κοστούμια: Claire Bracewell
Μάσκες: Μάρθα Φωκά, Jonathan Becker
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός
Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου
Ειδικά εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καλακίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Γιώργος Λόξας

Παίζουν οι: Σίμος Κακάλας, Δήμητρα Κούζα, Μιχάλης Βαλάσογλου, Κωνσταντίνος Μωραΐτης
Guest Star: Κλέων Γρηγοριάδης, Έλενα Μαυρίδου

Παίζουν οι μουσικοί: Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο, πλήκτρα, μεταλλόφωνο), Γιώτης Παρασκευαΐδης (κιθάρες), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο), Ρόλη Γιαμοπούλου (τύμπανα)

Φωτογραφία: Μαριλένα Σταφυλίδου

INFO

Aπό 12 έως 14 Ιουνίου στις 21.00 στο θέατρο Ολύμπια – Εθνική Λυρική Σκηνή (Ακαδημίας 59 – 61, Αθήνα)
Τηλέφωνο: 210371 1200
Εισιτήρια: 15 – 25 ευρώ (κανονικό), 10 – 20 ευρώ (φοιτητικό) και 10 ευρώ (ΑΜΕΑ)

 

O αλαβροστοισειώτης του Παύλου Λιασίδη σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζόπουλου στο Κτίριο Β΄

Πρόκειται για έμμετρο έργο, γραμμένο σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο από τον λαϊκό ποιητή Παύλο Λιασίδη που έζησε και δημιούργησε στην Κύπρο, τον τόπο καταγωγής του.  Όπως υποδεικνύει και ο τίτλος του, που στην κυπριακή διάλεκτο σημαίνει «ο ονειροπαρμένος, ο κυριευμένος από νεράιδες», Ο αλαβροστοισειώτης φέρνει στο φως την αιώνια μάχη ανάμεσα στο φυσικό και το μεταφυσικό αλλά και τα ερωτήματα που εκείνη γεννά.Στη σκηνή συναντάμε πέντε ηθοποιούς, πέντε υποκριτές, οι οποίοι κρατώντας αναλλοίωτο το τοπικό ιδίωμα, σε μια απόπειρα να διατηρηθεί το στίγμα της εποχής που γράφτηκε το έργο, αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην ταύτιση και την αφήγηση. Η παράσταση, που αποτελεί συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με το Σπίτι της Κύπρου, παρουσιάζεται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νίκου Χατζόπουλου και πάνω απ’ όλα επιχειρεί να συνδέσει το κείμενο – και την ποιητικότητα που το ίδιο φέρει – με την αρχαία τραγωδία. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Κτίριο Β΄ της Πειραιώς 260 ενώ οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 18 του μηνός.


Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Νίκος Χατζόπουλος
Σκηνικά – κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Σταύρος Λάντσιας
Επιμέλεια κίνησης: Βάλια Παπακωνσταντίνου
Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Φωτογραφίες: Ελεονόρα Λύτρα
Βοηθοί σκηνοθέτη: Γιωργής Τσουρής, Χριστιάνα Μπάτσιου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Αντωνίου, Μαρίνα Αργυρίδου, Άνδρη Θεοδότου, Κλείτος Κωμοδίκης, Γιωργής Τσουρής

Συνοδεύει στο πιάνο: ο Σταύρος Λάντσιας

Συμπαραγωγή: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου – Σπίτι της Κύπρου
Με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Παράσταση στην κυπριακή διάλεκτο
Στο κείμενο της παράστασης, έχουν συμπεριληφθεί ποιήματα από συλλογές του Παύλου Λιασίδη

INFO

Από 15 έως 18 Ιουνίου στις 20.00 στο κτίριο Β΄ της Πειραιώς 260 (Πειραιώς 260 και Πολυκράτους)
Τηλέφωνο: 2109282900
Εισιτήρια: 15- 20 ευρώ (κανονικό), 12 ευρώ (φοιτητικό) και 5 ευρώ (ΑΜΕΑ/ανέργων)

 

I love you but Ive chosen Entdramatisierung/ Σ’ αγαπώ αλλά επέλεξα την Αποδραματοποίηση σε κείμενο και σκηνοθεσία Ρενέ Πόλλες στον Προαύλιο Χώρο

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κωμωδία που θέτει στο προσκήνιο φιλοσοφικά – και όχι μόνο – ζητήματα. Πάρτε μια γεύση από τα όσα θα διαδραματιστούν στα βαγόνια του Rollende RoadShow της Φόλκσμπύνε, του διάσημου βερολινέζικου θεάτρου που έρχεται το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα: «Καθόμουν εδώ τις προάλλες, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη, είχα την αίσθηση ότι είμαι σπίτι μου, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αυτό ακριβώς το πράγμα – το σπίτι ως χώρος διαβίωσης – δεν σημαίνει τίποτα για τον συνομιλητή που έχω απέναντί μου. Ξαφνικά αρχίζω να βρίσκω την έννοια του σπιτιού κάπως εξωφρενική. Είμαι πάντα πρόθυμος να κάνω εποικοδομητικό διάλογο με τον άλλον. Προφανώς, είναι δύσκολο για τον συνομιλητή μου να συλλάβει την έννοια του βιώσιμου χώρου υπό παραδοσιακούς όρους: άλλωστε, δεν έχει σπίτι. Ωστόσο, ούτε άστεγος είναι». Η παράσταση, το κείμενο και την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Ρενέ Πόλλες, παρουσιάζεται το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Προαύλιο Χώρο της Πειραιώς 260.

Με ελληνικούς υπέρτιτλους. Στο πλαίσιο αφιερώματος στην Φόλκσμπύνε.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ρενέ Πόλλες
Παίζουν: Kathrin Angerer, Inga Busch, Trystan Pütter, Samuel Schneider
Σκηνικά: Lenore Blievernicht /Nina Peller με τα βαγόνια της “Rollende-Road-Schau (RRS)” από τους Bert Neumann, Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 2000-2006
Κοστούμια: Nina von Mechow
Φωτισμοί: Frank Novak
Κάμερα: Mathias Klütz
Βίντεο: Ute Schall, Deniz Sungur 
Μοντάζ: Cemile Sahin
Ήχος: Hans-Georg Teubert, Georg Wedel
Μπούμαν: William Minke
Δραματουργία: Anna Heesen 

INFO

17 και 18 Ιουνίου στις 22.00 στον Προαύλιο χώρο της Πειραιώς 260 (Πειραιώς 260 και Πολυκράτους)
Τηλέφωνο: 2109282900
Εισιτήρια: 20 ευρώ (κανονικό), 15 ευρώ (φοιτητικό) και 10 ευρώ (ΑΜΕΑ/ανέργων) 

*Bridging Diversities από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Σκηνοθετεί ο Νίκος Διαμαντής. Η παράσταση παρουσιάζεται 12 και 13 Ιουνίου στις 19.30 στη Διάβαση Ηρώων Πολυτεχνείου (Βασιλέως Γεωργίου Α΄) στον Πειραιά στο πλαίσιο της δράσης του Φεστιβάλ «Άνοιγμα στην πόλη».

Είσοδος ελεύθερη

 

Εκτός Φεστιβάλ, αξίζει να δείτε: 

Τhom Pain (Bασισμένος στο τίποτε) του Will Eno σε σκηνοθεσία Αναστασίας Κουμίδου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πρόκειται για ένα υπαρξιακό έργο στο οποίο ο πρωταγωνιστής Thom Pain, μόνος στη σκηνή, καταβάλλει μια αγωνιώδη προσπάθεια να αποδείξει την ύπαρξη του πρώτ’ απ’ όλα στον ίδιο του τον εαυτό και έπειτα στο κοινό. Στην παράσταση το ρόλο του Thom Pain κατέχει ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο οποίος με ρομαντική αλλά και σαρκαστική διάθεση αλληλεπιδρά με τον σκηνικό του χώρο – τον οποίο επιμελήθηκε ο ταλαντούχος εικαστικός Άγγελος Αντωνόπουλος –, πλάθοντας συνεχώς νέες σημειολογικές αναφορές που κρατούν αστείρευτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό. Την σκηνοθεσία της παράστασης, η οποία ανεβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχει αναλάβει η Αναστασία Κουμίδου και η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο θεατρικό σανίδι του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.


Συντελεστές
Συγγραφέας: Will Eno
Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία: Αναστασία Κουμίδου
Εικαστική Εγκατάσταση: Άγγελος Αντωνόπουλος
Σχεδιασμός Φώτων: Στέλλα Κάλτσου
Κίνηση: Τατιάνα Μύρκου
Μουσική: Διαμαντής Αδαμαντίδης
Βοηθός Σκηνοθέτις: Στέβη Κουτσοθανάση
Video: Στάθης Δογάνης
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μηναδάκης
Διεύθυνση & οργάνωση παραγωγής: Άρης Σομπότης (Playwalk)

Στο ρόλο του Τhom Pain o Χάρης Γρηγορόπουλος

ΙNFO

Από 15 έως 30 Ιουνίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τηλέφωνο: 210 3418579
Ώρες Παραστάσεων: Τρίτη έως Παρασκευή στις 21.00
Εισιτήρια: γενική είσοδος 10 ευρώ, 5 ευρώ (ομαδικά εισιτήρια άνω των 10 ατόμων/ανέργων)
Τιμή προπώλησης: 8 ευρώ έως τις 14 Ιουνίου

 

Follicle/Θύλαξ σε κείμενο και σκηνοθεσία Σεβαστιάννας Αναγνωστοπούλου στο Bios

Το ξεχωριστό οπτικοακουστικό παραμύθι έρχεται για δεύτερη χρονιά να μας αφηγηθεί μέσα από τον λόγο και την κίνηση του Κοριτσιού την παράξενη ιστορία που εκείνο κουβαλά. Από την πρώτη στιγμή της γέννησης του και το κλειστοφοβικό αλλά και αγριευτικό περιβάλλον στο οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα, μέχρι την απότομη ενηλικίωση του. Η σύγκρουση του Κοριτσιού με την ομορφιά και την αρμονία – που έτυχε να μην τους μοιάζει – κυριαρχεί και έτσι πείθεται πως πρέπει να αλλάξει. Η παράσταση, το κείμενο και η σκηνοθεσία της οποίας ανήκουν στην ανερχόμενη καλλιτέχνη Σεβαστιάννα Αναγνωστοπούλου, επανέρχεται στη σκηνή του Bios για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις από την Δευτέρα 12 έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία-Βίντεο: Σεβαστιάννα Αναγνωστοπούλου
Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου
Μουσική-Sound design: Ελένη Λομβάρδου
Διεύθυνση φωτογραφίας-video/Still photographer/Φωτισμοί: Νίκος Βούλγαρης
Μοντάζ: Θανάσης Τότσικας
Κομμώσεις-Κατασκευές: Λάουρα Γιουμπάνι
Επί σκηνής:  Ερμηνεύει και χορογραφεί η Φαίδρα Σούτου

Στην οθόνη: Μαρία Αλιφέρη, Νίκος Ψαρράς, Σοφία Μαραθάκη, Χρήστος Καπενής, Λήδα Κουτσοδασκάλου, Μαρίνα-Χλόη Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Σταυριανός

INFO

Από 12 έως 15 Ιουνίου στο Bios – Main Tesla, Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3425335
Ώρες Παραστάσεων: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00
Εισιτήρια: γενική είσοδος 10 ευρώ

 

Ο γάμος του Καραμχέτη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Όλιας Λαζαρίδου στο Παλαιό Πανεπιστήμιο

Η πλοκή του έργου λαμβάνει χώρα στη Σκιάθο την περίοδο της Τουρκοκρατίας και μπλέκεται γύρω από μια κλασική περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας της εποχής και από τον αγώνα του νησιού για επιβίωση και ελευθερία, προβάλλοντας τελικά ζητήματα όπως ο πόνος, η οδύνη αλλά και η έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη. Το διήγημα του «κοσμοκαλόγερου» Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη διασκευάζεται και σκηνοθετείται από την Όλια Λαζαρίδου και ανεβαίνει σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Αθήνας, εκεί όπου στεγάστηκε το πρώτο Πανεπιστήμιο της Βαλκανικής Χερσονήσου και συνήθιζε να περιδιαβαίνει ο σπουδαίος συγγραφέας. Ο γάμος του Καραχμέτη, παράσταση που θα δούμε επί σκηνής στο πλαίσιο του εορτασμού των 180 χρόνων λειτουργίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τη συνεργασία και τη συμμετοχή νέων ηθοποιών και φοιτητών, παρουσιάζεται από την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Παλαιό Πανεπιστήμιο.


Συντελεστές
Οργάνωση: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Συντονισμός-Επιμέλεια: Ιωσήφ Βιβιλάκης
Διασκευή-σκηνοθεσία: Όλια Λαζαρίδου

Παίζουν:Ιφιγένεια Γρίβα, Νίκος Χαλδαιάκης

Συνεργάζονται οι καραγκιοζοπαίχτες Άθως Δανέλλης και Νικόλας Τζιβελέκης με το δραμάτιο «Ο Καραγκιόζης νεκροθάπτης» του Ιωσήφ Βιβιλάκη
Διδασκαλία Γέφυρας των δύο μερών της παράστασης: Θανάσης Χαλκιάς
Σκηνικά: Μαρία Χανιωτάκη, πάνω σε μια ιδέα του Μανώλη Ζαχαριουδάκη
Φιγούρες θεάτρου σκιών: Νικόλας Τζιβελέκης
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Πολιτάκης

Συμμετέχουν οι φοιτητές και νέοι θεατρολόγοι του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ: Μάριος Αρνιώτης, Θοδωρής Βιδάκης, Μάνος Δαμασκηνός, Μενέλαος Καραντζάς, Παρασκευή Λυπημένου, Κατερίνα Μιχαλάκη, Λίνα Σταυροπούλου

INFO

Από 15 Ιουνίου στο Παλαιό Πανεπιστήμιο, Θόλου 5, Πλάκα
Τηλέφωνο: 2103689500
Ώρες Παραστάσεων: Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21:00
Παρασκευή 16/23/30 Ιουνίου στις 21:00
Δευτέρα 3 και 10 Ιουλίου στις 21:00
Τρίτη 4 και 11 Ιουλίου στις 21:00
Εισιτήρια:  10 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (φοιτητικό)
Φοιτητές Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Άνεργοι: Δωρεάν
Ατέλειες: Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, ισχύουν ατέλειες ΠΕΣΥΘ, ΕΣΗΕΑ, ΣΕΗ, Τμημάτων Θεάτρου, Δραματικών Σχολών, Σκηνοθετών

Κείμενο: Ευγενία Θεοδωρίδου (Lavart)

Πηγές φωτογραφιών: 123

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr