Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντζελίνα Τζολί: Διθυραμβικές κριτικές για την ενσάρκωση της Μαρίας Κάλλας (ΒΙΝΤΕΟ) 

Η Αντζελίνα Τζολί δέχτηκε παρατεταμένο χειροκρότημα για την ερμηνεία της στη νέα της ταινία «Maria».

Η Αντζελίνα Τζολί έλαβε διθυραμβικές κριτικές και παρατεταμένο χειροκρότημα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την ερμηνεία της θρυλικής υψίφωνου της όπερας Μαρία Κάλλας στη νέα της ταινία «Maria».

Μετά την προβολή της ταινίας, η Τζολί δέχτηκε οκτάλεπτο χειροκρότημα, κατεβαίνοντας τις σκάλες της αίθουσας, εμφανώς συγκινημένη.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, η 49χρονη ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο Associated Press, δηλώνοντας:  «Νιώθω απίστευτα τυχερή που γνώρισα με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη γυναίκα. Μπορώ να πω ότι μπόρεσα να μπω για λίγο στον πυρήνα της. Πραγματικά, νοιάζομαι βαθιά γι’ αυτήν. Νομίζω ότι θα την έχω στην καρδιά μου, σαν μία φίλη από άλλη ζωή».

Στο κόκκινο χαλί, η Τζολί απέπνεε κλασική χολιγουντιανή λάμψη, συνοδευόμενη από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Pablo Larrain, ο οποίος την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό.

Η Τζολί υποβλήθηκε για επτά μήνες σε φωνητική εκπαίδευση ώστε να προετοιμαστεί για τον ρόλο.

Μετά την επιτυχία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, οι εικασίες ήδη πληθαίνουν σχετικά με μια πιθανή υποψηφιότητα της Τζολί για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην επερχόμενη περίοδο απονομής βραβείων.

Αναμένουμε με αγωνία!

Δείτε την πρώτη σκηνή από τη ταινία «Maria» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί:

Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας – Δείτε την πρώτη σκηνή από την ταινία

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr