Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
καθηγητρια ηπα

ΗΠΑ: Καθηγήτρια συνευρισκόταν σεξουαλικά με 16χρονο μαθητή της – Έβαζε μαθητές να κρατούν «φανάρι»

Μια καθηγήτρια στις ΗΠΑ κατηγορείται για παιδεραστία με έναν 16χρονο μαθητή, ενώ και άλλοι συμμαθητές φαίνεται ότι είχαν εμπλακεί για την κάλυψη αυτής της ανήθικης σχέσης.

Το robot Sophia έρχεται στην Ελλάδα να συζητήσει για την Τεχνο – ηθική (BINTEO)

Μια καθηγήτρια στο Μιζούρι, η Χέιλι Κλίφτον-Κάρμακ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό για φερόμενη σεξουαλική σχέση με 16χρονο μαθητή. Πέρα από αυτό, εμπλέκονται και άλλοι μαθητές που φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν ως «φανάρια» κατά τη διάρκεια αυτών των παράνομων συναντήσεων. Επιπλέον, ο πατέρας του αγοριού κατηγορείται για κακούργημα επειδή φέρεται να ανέχτηκε αυτήν την σχέση.

Η 26χρονη καθηγήτρια μαθηματικών, που εργαζόταν στο Laquey High School, συνελήφθη στο Garden Ridge του Τέξας, την Παρασκευή, καθώς οι αρχές υποψιάζονταν ότι προσπαθούσε να αποφύγει τα εντάλματα σύλληψης. Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ήρθαν στο φως στις 7 Δεκεμβρίου 2023, όταν ένας μαθητής ανέφερε τη σχέση στον υπεύθυνο πόρων του σχολείου.

Ο πατέρας του 16χρονου
Ο πατέρας του 16χρονου

Τα έγγραφα του δικαστηρίου αποκαλύπτουν ότι ο αναφέρων μαθητής παρουσίασε φωτογραφίες του συμμαθητή του με γρατσουνιές στην πλάτη του, ισχυριζόμενος ότι αυτά τα τραύματα συνέβησαν αφού το θύμα είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη Hailey Clifton-Carmack. Ο μαθητής ισχυρίστηκε επίσης ότι η δασκάλα είχε προηγούμενα προβλήματα με τους διευθυντές του σχολείου επειδή ήταν «πολύ κοντά» με τους μαθητές.

Η Hailey Clifton-Carmack, μια πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών, περιγράφεται στα δικαστικά έγγραφα ότι φοράει συχνά αποκαλυπτικά ρούχα, όπως στενά ή χαμηλά πουκάμισα και κολάν που τόνιζε ορισμένα χαρακτηριστικά. Ο μάρτυρας αποκάλυψε επίσης ότι το θύμα έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο της δασκάλας.

ηπα καθηγητρια

Όταν ήρθε αντιμέτωπη με ντετέκτιβ στις 8 Δεκεμβρίου 2023, η Clifton-Carmack αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική εμπλοκή με μαθητές. Αφού εκδόθηκε ένταλμα πρόσβασης στο τηλέφωνο στις 22 Δεκεμβρίου, η αστυνομία βρήκε γραπτά μηνύματα που έδειχναν ότι υπήρχε υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του 16χρονου μαθητή και της εκπαιδευτικού, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η Κλίφτον-Κάρμακ έφυγε από το Μιζούρι για να επισκεφτεί την οικογένειά της στο Τέξας γύρω στις 23 Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία πήρε συνεντεύξεις από «άτομα που ζούσαν στην κατοικία στην οποία έμενε προηγουμένως η Χέιλι» στο Μιζούρι στις 3 Ιανουαρίου 2024, τα οποία ανέφεραν ότι «μετακόμισε στο Τέξας για να ζήσει με την οικογένειά της εκεί κάτω».

Μετά τη σύλληψή της στο Τέξας την Παρασκευή, κατηγορήθηκε για τη θέση σε κίνδυνο πρώτου βαθμού της ευημερίας ενός παιδιού, για βιασμό δευτέρου βαθμού, σεξουαλική επαφή με μαθητή και παιδική παρενόχληση τέταρτου βαθμού. Η ποινή της ορίστηκε στα 250.000 δολάρια.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Χριστού – οι πρώτες δηλώσεις του

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr