Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Μητσικώστας_σατιρίζει_Μπέζο

Ο Γιώργος Μητσικώστας σατιρίζει τον Γιάννη Μπέζο και εμείς του βγάζουμε το καπέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μητσικώστας με το γνωστό του χιούμορ, σατιρίζει τον Γιάννη Μπέζο για τον μοναδικό του τρόπο να σχολιάζει τα πράγματα.

Ο Γιάννης Μπέζος, πέρα από σπουδαίος ηθοποιός είναι και ένας άνθρωπος που αρκετές φορές έχει χαρακτηριστεί για τον μοναδικό του τρόπο να σχολιάζει τα γεγονότα. Το καυστικό του χιούμορ και ο ευθύς του λόγος είναι πολλές φορές αιτία αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ανθρώπους που συμφωνούν ή και διαφωνούν μαζί του. Θυμόμαστε άλλωστε και την τελευταία του συνέντευξη – για τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας – που έγινε αφορμή για να συζητιέται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιώργος Μητσικώστας με την σειρά του, χρησιμοποιώντας το γνωστό του σατιρικό τρόπο θέλησε να μιμηθεί τον Γιάννη Μπέζο μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι του, αναπαριστώντας τον ηθοποιό με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εξαιρετικό και χιουμοριστικό.

Δείτε το βίντεο με τον Μητσικώστα, σε ρόλο Μπέζου να συναντάει ένας δημοσιογράφο:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Οι ατάκες του Γιάννη Μπέζου που μας φέρνουν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr