Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟς (1)

Τί θα έκανες εάν πέθαινες αύριο; – Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις των ανθρώπων

Τί απαντούν οι περισσότεροι στην ερώτηση του τι θα  έκαναν εάν έφευγαν αύριο από τη ζωή;

Η ενασχόληση με το υποθετικό σενάριο της γνώσης του επικείμενου θανάτου μας προκαλεί βαθιά ενδοσκόπηση. Τι θα επιλέγαμε να κάνουμε αν μας δινόταν η γνώση ότι το αύριο σηματοδοτεί το τελευταίο μας κεφάλαιο;

Αυτό το ερώτημα, φορτωμένο με υπαρξιακό βάρος έχει απευθυνθεί σε πολλούς κατά καιρούς και εμείς συλλέξαμε τις πιο κοινές απαντήσεις.

Πλάτωνας: Κι όμως υπάρχουν 10 άγνωστα γεγονότα για τη ζωή του που πρέπει να ξέρεις

Τί θα έκανες εάν πέθαινες αύριο;

1. Στην πρώτη θέση ο πολύτιμος χρόνος με τους οικείους μας. Πολλά άτομα εκφράζουν την επιθυμία να είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους, εκτιμώντας τις στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

2.  Μερικοί άνθρωποι θα χρησιμοποιούσαν την τελευταία τους ημέρα για να εκφράσουν ευγνωμοσύνη σε όσους υπήρξαν σημαντικοί στη ζωή τους και να ζητήσουν ή να προσφέρουν συγχώρεση.

3. Τα άτομα μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν δραστηριότητες που τους προσφέρουν χαρά, ικανοποίηση ή μια αίσθηση ολοκλήρωσης.

4. Κάποιοι μπορεί να αφιερώσουν χρόνο για να αναλογιστούν τη ζωή τους, να συμφιλιωθούν με τις επιλογές τους και να βρουν ένα τέλος.

5.  Για όσους αγαπούν την περιπέτεια ή έχουν ανεκπλήρωτα όνειρα, το να περάσουν την τελευταία μέρα εξερευνώντας νέα μέρη μπορεί να είναι μια συνηθισμένη αντίδραση.

6. Πολλοί εκφράζουν την επιθυμία να κάνουν κάτι θετικό για τους άλλους, είτε μέσω πράξεων καλοσύνης, φιλανθρωπικού έργου ή άλλων μορφών βοήθειας.

7. Ορισμένα άτομα μπορεί να θέλουν να αφήσουν πίσω τους ένα μόνιμο αντίκτυπο, είτε μέσω δημιουργικών έργων, δωρεών ή συνεισφορών σε κάποιο σκοπό.

Γιατί στολίζουμε για τα Χριστούγεννα όλο και πιο νωρίς; Βρήκαμε 10 εξηγήσεις για τη μόδα των τελευταίων ετών

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr