Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
φισφης βλαχος

Φισφής για στίχο Πάνου Βλάχου: «Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” την Τρίτη 13/2, ο γνωστός stand-up comedian Λάμπρος Φισφής κλήθηκε να σχολιάσει τον στίχο του Πάνου Βλάχου “Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε”.

Λίνα Μενδώνη – Σκληρά επικριτική στο Netflix – Τί δήλωσε;

Ο Λάμπρος Φισφής ασκεί κριτική στον Πάνο Βλάχο για το αστείο του, εκφράζοντας την άποψη ότι ο στίχος δεν αποτελεί χιούμορ.

Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση,” δήλωσε ο Φισφής. “Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε στο χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ.”

Ο Φισφής αμφισβήτησε αν ο στίχος προκάλεσε γέλιο σε όσους τον άκουσαν, θέτοντας το ερώτημα: “Γιατί από όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Και φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε”.

Δε βρίσκω κάτι αστείο, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον Πάνο Βλάχο,” τόνισε ο Φισφής, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση του από τον Βλάχο.

Δείτε την αναφορά του Λάμπρου Φισφή στον επίμαχο στίχο του Πάνου Βλάχου, στο 5ο λεπτό:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Παρουσιαστής ξέσπασε σε γέλια μόλις είδε το σκίτσο που σχεδίασε ένας αστυνομικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr