Search
Close this search box.
Nosferatu τρειλερ

Το Nosferatu επαναπροσδιορίζεται: Ο Eggers αποκαλύπτει το γοτθικό αριστούργημά του (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Παρουσιάστηκε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ για το “Nosferatu” του Robert Eggers. Πρόκειται για μια σύγχρονη επανεκτέλεση της εμβληματικής γερμανικής εξπρεσιονιστικής βωβής ταινίας του 1922 του Friedrich Murnau.

Το τρείλερ του Nosferatu που κυκλοφόρησε από την Focus Features, προσφέρει μια γεύση από αυτό που υπόσχεται να είναι ένα ξεχωριστό γοτθικό θρίλερ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Eggers.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας περιγράφει την ταινία ως μια “γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας (Lily-Rose Depp) και ενός τρομακτικού βαμπίρ (Bill Skarsgård) που την έχει ερωτευτεί, προκαλώντας ανείπωτο τρόμο στο πέρασμά του”. Αυτή η περίπλοκη αφήγηση ζωντανεύει από ένα καστ αστέρων, όπως οι Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson, Simon McBurney και Willem Dafoe. Ο Dafoe, που συνεργάζεται με τον Eggers για τρίτη φορά μετά τη συνεργασία τους στις ταινίες “The Lighthouse” (2019) και “The Northman” (2022), προσθέτει άλλο ένα επίπεδο ίντριγκας στην ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, το “Nosferatu” θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ η διεθνής κυκλοφορία θα ακολουθήσει τον Ιανουάριο. Αυτή η πολυαναμενόμενη ταινία είναι έτοιμη να γοητεύσει το κοινό με τη σκοτεινή, ατμοσφαιρική αφήγηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες.

Nosferatu: Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η Gena Rowlands πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ – «Και είναι τόσο τρελό – το ζήσαμε, το έπαιξε, και τώρα το ζούμε»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr