Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Inside Out 2 ταινία

Το “Inside Out 2” γίνεται η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία της Pixar

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όλα τα συναισθήματα στο κέντρο ελέγχου του “Inside Out 2” αισθάνονται αρκετά ευτυχισμένα! Σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το πολυαναμενόμενο σίκουελ της βραβευμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Inside Out” ξεπέρασε σε έσοδα το “Incredibles 2”, καθιστώντας το την ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία της Pixar.

Σύμφωνα με το Variety, το “Inside Out 2” έχει εισπράξει 1,25 δισ. δολάρια παγκοσμίως, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το “Incredibles 2”, το οποίο είχε φτάσει τα 1,24 δισ. δολάρια. Αυτό το επίτευγμα τοποθετεί επίσης το “Inside Out 2” ως την τέταρτη πιο κερδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, πίσω από το “Frozen” με 1,29 δισ. δολάρια, το “The Super Mario Bros. Movie” με 1,36 δισ. δολάρια και το “Frozen II” με 1,45 δισ. δολάρια.

Μια ταινία της Disney εναντίον των Ναζί

Το “Inside Out 2” ακολουθεί την 13χρονη Riley καθώς η μετάβασή της από την παιδική ηλικία στην εφηβεία προκαλεί σημαντικές αναταράξεις στο κέντρο ελέγχου του εγκεφάλου της. Τα συναισθήματά της -Χαρά (Amy Poehler), Φόβος (Tony Hale), Αηδία (Liza Lapira), Θυμός (Lewis Black) και Λύπη (Phyllis Smith)- ξυπνούν τη νύχτα για να βρουν ένα συνεργείο κατεδάφισης να αποσυναρμολογεί το κέντρο ελέγχου για να εγκαταστήσει μια νέα πορτοκαλί κονσόλα που αποτελείται από νέα συναισθήματα: Άγχος (Maya Hawke), Ζήλια (Ayo Edebiri), Ανία (Adèle Exarchopoulos) και Νοσταλγία (Paul Walter Hauser).

Εκτός από το ότι έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων, το σίκουελ της Disney και της Pixar έχει ξεπεράσει τις επιδόσεις της πρώτης ταινίας, η οποία κυκλοφόρησε το 2015 και είχε εισπράξει 859 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το “Inside Out 2” έγινε επίσης η πρώτη ταινία του 2024 που έφτασε το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box office σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία της.

Δείτε το τρέιλερ του Inside Out 2:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

”F1” : Παρουσιάστηκε το πρώτο teaser της ταινίας με τον Μπραντ Πιτ αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr