Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Deadpool & Wolverine έσοδα

Σπάει όλα τα ρεκόρ το «Deadpool & Wolverine»: Η πιο εμπορική R-rated ταινία όλων των εποχών

Το «Deadpool & Wolverine» σπάει τα ρεκόρ και γίνεται η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.

Η πρόσφατη ταινία Deadpool & Wolverine, με πρωταγωνιστές τον Ryan Reynolds ως Deadpool και τον Hugh Jackman ως Wolverine, γράφει κινηματογραφική ιστορία. Η ταινία της Marvel ξεπέρασε τον Joker, με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix, και έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα R-rated όλων των εποχών.

«Μα,τώρα είναι αυτή Χιονάτη;» Το νέο teaser της Disney για την ταινία «Η Χιονάτη» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

Τα Marvel Studios μοιράστηκαν την είδηση στο Twitter (τώρα X), δημοσιεύοντας ένα μήνυμα από τον πρόεδρό τους, Kevin Feige. Το σημείωμα εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του κοινού για την τεράστια επιτυχία της ταινίας:

«Ευχαριστούμε που κάνατε την πρώτη R-rated ταινία της Marvel την μεγαλύτερη όλων των εποχών. Είναι φανταστικό να βλέπουμε ότι το κοινό αγαπά αυτήν την ταινία, όσο την αγαπήσαμε κι εμείς όταν τη φτιάχναμε. Όλες αυτές οι συζητήσεις άξιζαν τον κόπο», αναφέρει το μήνυμα από το γραφείο του Feige.

Το Deadpool & Wolverine έχει ήδη κερδίσει πάνω από 1,04 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ξεπερνώντας το Joker, το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε το ρεκόρ με 1,03 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ως ταινία R-rated, φέρει βαθμολογία από την Αμερικανική Ένωση Αξιολόγησης Κινηματογραφικών Ταινιών (MPAA) που υποδεικνύει ότι είναι κατάλληλη μόνο για θεατές άνω των 17 ετών λόγω της χρήσης βωμολοχιών και βίας. Ο Kevin Feige είχε εξηγήσει προηγουμένως τη βαθμολογία της ταινίας, σημειώνοντας ότι «υπάρχει βωμολοχία και αίμα».

Η επίσημη περιγραφή της πλοκής αποκαλύπτει ότι ο Γουέιντ Γουίλσον (Ρέινολντς), που πλέον είναι απαθής και ζει ως ένας συνηθισμένος πολίτης, έχει αφήσει πίσω του τις μέρες που ήταν ο εξυπνάκιας και αθυρόστομος μισθοφόρος Deadpool. Ωστόσο, όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Wade αναγκάζεται να αναλάβει ξανά δράση. Αυτή τη φορά, πρέπει απρόθυμα να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν ακόμα πιο απρόθυμο Γούλβεριν (Τζάκμαν), τον οποίο πρέπει να πείσει να βοηθήσει να σωθεί η κατάσταση.

Δείτε το τρέιλερ: Deadpool & Wolverine:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr