Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού

«Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»: Πότε έρχεται στους κινηματογραφόυς; (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η τελευταία ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, “Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού”, με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λίλι Γκλάντστοουν, θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το επόμενο Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας από το Λονδίνο και στο πλαίσιο του BFI London Film Festival.

Το σενάριο αυτής της ταινίας είναι μια συνεργασία μεταξύ του Μάρτιν Σκορτσέζε και του Έρικ Ροθ και είναι διασκευή του ομώνυμου μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν.

Τοποθετημένη στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερική, η φυλή Osage βιώνει μια ξαφνική και τεράστια εισροή πλούτου χάρη στην ανακάλυψη του πετρελαίου. Αυτή η νεοαποκτηθείσα ευημερία τους καθιστά τα πλουσιότερα άτομα παγκοσμίως, πρακτικά εν μία νυκτί. Ωστόσο, ο τεράστιος πλούτος της φυλής των ιθαγενών Αμερικανών προσελκύει τους ξένους, οι οποίοι εκμεταλλεύονται, εκβιάζουν και τελικά οδηγούν στην τραγική καταστροφή των Οσάγε μέσω δολοφονίας.

Η ταινία “Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού” (Killers Of The Flower Moon) έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο. Προγραμματίζεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου μέσω της Feelgood και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Apple TV+.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

10 νέες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2023- 2024 – ΤΡΕΙΛΕΡ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr