Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Σαμπρίνα_Κάρπεντερ_βιντεοκλίπ

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Προκάλεσε αντιδράσεις με το βίαιο βιντεοκλίπ της μέσα σε εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ έχει προκαλέσει αντιδράσεις με το νέο της βιντεοκλίπ που λαμβάνει χώρα σε μια εκκλησία, και παρουσιάζεται ως βίαιο και προκλητικό.

Στο επίκεντρο μιας διαμάχης βρίσκεται η ποπ τραγουδίστρια Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ύστερα από τα γυρίσματα ενός προκλητικού και βίαιου μουσικού βιντεοκλίπ σε μια εκκλησία της Νέας Υόρκης. Με τον ρωμαιοκαθολικό επίσκοπο του Μπρούκλιν, Ρόμπερτ Μπρέναν να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του λέγοντας ότι προκαλεί εντύπωση στην Καθολική Εκκλησία λόγω του «φρικιαστικού περιεχομένου του».

Ο επίσκοπος Μπρέναν, εξέφρασε τα παράπονά του για την Κάρπεντερ στο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων, τονίζοντας ότι η ενορία δεν τήρησε την πολιτική της επισκοπής σχετικά με τη χρήση εκκλησιαστικής περιουσίας για κινηματογράφηση, η οποία περιλαμβάνει επανεξέταση των σκηνών και του σεναρίου. Ενώ η ενορία ενημέρωσε με την σειρά της την επισκοπή, για την αποτυχημένη αναπαράσταση του περιεχομένου σχετικά με το βίντεο από την εταιρία παραγωγής. Τέλος ο Μπρέναν ανέφερε ότι θα διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα.

«Bella ciao»: Όχι, δε γράφτηκε για το Casa De Papel – Η ιστορία πίσω από το διάσημο τραγούδι

Το βίντεο δείχνει την Κάρπεντερ να κινείται προκλητικά στον περίβολο της εκκλησίας, με την κάμερα να καταγράφει κάθε της κίνηση. Περιλαμβάνει επίσης μια σκηνή στην οποία αρκετοί άνδρες εμπλέκονται σε μια βίαιη αντιπαράθεση σε άλλο σημείο για να τραβήξουν την προσοχή της Κάρπεντερ με αποτέλεσμα έναν φρικτό θάνατο.

Ενώ σε μια άλλη ιδιαίτερα ενοχλητική σκηνή, το αίμα ενός άνδρα που δολοφονείται από την τραγουδίστρια στην προσπάθειά του να τραβήξει άσεμνες φωτογραφίες, χύνεται στο φρεάτιο του ασανσέρ.

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr