Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Η απώλεια της νεαρής Ραφαέλας Πιτσικάλη από τα Χανιά προκάλεσε πανελλαδική θλίψη, καθώς η 21χρονη πολεμούσε ανδραγαθώς με τον καρκίνο και, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή.

Ο Πάνος Βλάχος για δημοσιογράφους: «Έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θλιβερή είδηση επικοινωνήθηκε την Τετάρτη (24/1/24). Η Ραφαέλα αντιμετώπιζε μια σπάνια μορφή καρκίνου, γνωστή ως Σάρκωμα Ewing και αγωνιζόταν από το 2020, ενώ πρόσφατα είχε γιορτάσει τα 21α της γενέθλια. Δυστυχώς, αυτά ήταν τα τελευταία της.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, κοινοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν τον αγώνα που έδινε.

Στο τελευταίο βίντεό της, που αναρτήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Ραφαέλα εμφανιζόταν καταβεβλημένη, αλλά παρόλα αυτά συνέχιζε να μεταδίδει μηνύματα ελπίδας και ευχήθηκε υγεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ραφαέλα είχε ταξιδέψει ακόμη και στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη για την υγεία της, και είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον.

Δείτε την ανάρτησή της:

@rafaellapitsikali Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer ♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

Όταν η φτωχότερη χώρα στον κόσμο είναι και η παλαιότερη δημοκρατία στην Αφρική

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr