Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Ρίντλεϊ_Σκοτ_νέα_ταινία

Ρίντλεϊ Σκοτ: Ο εργασιομανής σκηνοθέτης ετοιμάζει και νέα ταινία

Ο εργασιομανής Ρίντλεϊ Σκοτ αναμένεται να μπει και πάλι στα στούντιο για να γυρίσει την καινούργια του ταινία, την διασκευή ενός γουέστερν μυθιστορήματος.

Ο Ρίντλει Σκοτ, είναι ένας 85χρονος εργασιομανής. Θα περίμενε κανείς ότι θα ήθελε να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της απεργίας, πόσο μάλλον μετά τη διακοπή της παραγωγής του “Μονομάχου 2”. Αλλά όχι, ο Σκοτ ήταν πολύ απασχολημένος.

Έχει πει σε πολλά μέσα ότι κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας της SAG-AFTRA επεξεργαζόταν το τετράωρο μοντάζ της ταινίας “Ναπολέων”, έκανε storyboarding για την επόμενη ταινία του, ένα γουέστερν, και επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη μοντάρει 90 λεπτά υλικού από τη συνέχεια του “Μονομάχου”.

Σχετικά με αυτό το μυστηριώδες γουέστερν, που θα είναι η επόμενη ταινία του, ο Σκοτ λέει ότι αναμένεται να το γυρίσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Αν και κρατάει τις λεπτομέρειες για τον εαυτό του, δηλώνει ότι είναι της εποχής, με ένα σενάριο σαν “τέλεια αποσταγμένο λικέρ και δύο αστέρες έτοιμους να τον ακολουθήσουν” σε αυτό που λέει ότι είναι ένα “bucket list project” για τον ίδιο.

Ρίντλεϊ Σκοτ: Θεωρεί ότι “ήρθε η ώρα” να κερδίσει ένα Όσκαρ! – Δείτε τι δήλωσε

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την διασκευή του γουέστερν μυθιστορήματος του S. Craig Zahler “Wraiths of the Broken Land”. Το έργο ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2016, και ο Σκοτ θα συνεργαστεί ξανά με τον σεναριογράφο Ντρου Γκόνταρντ γι’ αυτό το έργο.

Ακολουθεί η σύνοψη του έργου:

Το “Wraiths of the Broken Land”, που εκδόθηκε το 2013, διαδραματίζεται στο Μεξικό γύρω στο 1900 με δύο αδελφές να εξαναγκάζονται σε πορνεία σε ένα κλαμπ κυρίων. Τα δύο αδέλφια των κοριτσιών και ο πατέρας τους προσπαθούν να τις σώσουν μέσω της παράνομης συμμορίας τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης έναν πρώην σκλάβο, έναν Ινδιάνο και έναν βίαιο πιστολέρο που είναι ο αρχηγός.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr