Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πώς θα είναι η Τζολί ως Μαρία Κάλλας; Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ 

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ για το «Maria», μια βιογραφική ταινία για τη θρυλική σοπράνο Μαρία Κάλλας, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. 

Η Τζολί αναλαμβάνει το ρόλο της εμβληματικής Ελληνίδας ερμηνεύτριας της όπερας, ενώ μεγάλο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στην Ελλάδα. Το τρέιλερ ξεκινά με την ηλικιωμένη Κάλλας να αναλογίζεται τη ζωή της, καθώς περπατάει σε μια άδεια σκηνή. Οι σκηνές περνούν από στιγμές της νεότητάς της, το προβληματικό ερωτικό ειδύλλιο με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τις συναισθηματικές της μάχες στο Παρίσι, όπου δούλευε πάνω στη φωνή της.

Μαρία Κάλλας: «Μόνο όταν τραγουδούσα αισθανόμουν ότι με αγαπούσαν»

Η ταινία απεικονίζει την υποχώρηση της Κάλλας στο Παρίσι μετά από μια ζωή γεμάτη φήμη και αναταραχή, αναπαριστώντας τις τελευταίες ημέρες της, καθώς αναλογίζεται την ταυτότητα και την κληρονομιά της.

Η Κάλλας απεβίωσε στο Παρίσι το 1977 σε ηλικία 53 ετών. Σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín, το «Maria» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του στο Netflix τον Δεκέμβριο.

Η Αντζελίνα Τζολί, 49 ετών σήμερα, έχει παραδεχτεί ότι η ενσάρκωση της διάσημης σοπράνο ήταν ένας απαιτητικός ρόλος, καθώς απαιτούσε να αντιμετωπίσει τον δικό της φόβο για το τραγούδι.

Δείτε το πρώτο teaser από την ταινία «Maria»: 

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr