Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέτρος Φιλιππίδης: Έσπασε τη σιωπή του και έκανε δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις 11 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για δύο απόπειρες βιασμού συναδέλφων του. 

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την αποδοχή από το δικαστήριο του αιτήματος αναβολής από τους δικηγόρους του Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Κική Πακιρτζίδου.

Τιμωρώντας την τέχνη δε σπάει το απόστημα

Ο εισαγγελέας είχε σημειώσει νωρίτερα ότι οι λόγοι που παρουσίασε η υπεράσπιση ήταν δικαιολογημένοι. Αντίθετα, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Χάρης Σαλούστρος τάχθηκε υπέρ της αναβολής, εκφράζοντας την ανησυχία του για τον πελάτη του και το θύμα, αναφέροντας ότι η καθυστέρηση της δίκης διαιωνίζει το τραύμα τους.

Ο Φιλιππίδης είχε αρχικά κριθεί αθώος για τη βαρύτερη κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, αλλά καταδικάστηκε για τις δύο απόπειρες βιασμού. Η καταδίκη του στην αρχική δίκη τον Φεβρουάριο του 2023 οδήγησε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, η οποία ανεστάλη εν αναμονή της έφεσης, παρά την απόρριψη του αιτήματός του για ελαφρυντικά.

Για πρώτη φορά έπειτα από την έναρξη των καταγγελιών εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη ο ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια δήλωση στους δημοσιογράφους, φεύγοντας από το Εφετείο:

«Ήρθα να σας πω μια καλημέρα και όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή θα τα πούμε όλα», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

 

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Ο καυτός Ιούνιος του Γιάννη Ρίτσου

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr