Search
Close this search box.
Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ Here

Ο Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ φαίνονται δεκαετίες νεότεροι στις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία “Here”

Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ: Φαίνονται πολύ νεότεροι στις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας “Here”

Ο Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ φαίνονται δεκαετίες νεότεροι στις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία “Here“, την πολυαναμενόμενη επανένωσή τους με τον σκηνοθέτη του “Forrest Gump” Ρόμπερτ Ζεμέκις. Η ταινία, την οποία συνυπογράφουν ο Zemeckis και ο σεναριογράφος του “Forrest Gump” Eric Roth, βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Richard McGuire από το 2014.

Το “Here” διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός αιώνα μέσα σε μία μόνο τοποθεσία. Η κάμερα παραμένει σταθερή σε μια θέση μέσα σε ένα σπίτι για όλη τη διάρκεια των 104 λεπτών, ακολουθώντας τις ζωές διαφόρων κατοίκων με την πάροδο του χρόνου. Ο Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ υποδύονται το κεντρικό ζευγάρι.

Όταν ο Τομ Χανκς έπαιξε τον εγκληματία και θαυμαστή του Πόε η κωμωδία δεν έγινε μαύρη, αλλά επική!

“Η μοναδική προοπτική δεν αλλάζει ποτέ, αλλά όλα γύρω της αλλάζουν”, εξήγησε ο Zemeckis στο Vanity Fair, περιγράφοντας τη μοναδική προσέγγιση της αφήγησης. “Στην πραγματικότητα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Υπάρχουν παρόμοιες σκηνές σε πολύ πρώιμες βωβές ταινίες, πριν εφευρεθεί η γλώσσα του μοντάζ. Αλλά πέρα από αυτό, ναι, ήταν ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα”.

Ο Χανκς υποδύεται τον baby boomer Ρίτσαρντ και η Ράιτ υποδύεται την έφηβη φίλη του και μετέπειτα σύζυγό του, Μάργκαρετ. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό παραδοσιακών εφέ μακιγιάζ και ψηφιακής τεχνολογίας αντιγήρανσης, ο Χανκς εμφανίζεται τόσο νέος ως έφηβος όσο και γέρος ως 80χρονος, αντικατοπτρίζοντας την αφήγηση της ταινίας που εκτείνεται σε δεκαετίες.

«Πάντα με χαρακτήριζαν, για κάποιο λόγο, ως τύπο των οπτικών εφέ. Αλλά αυτά ήταν πάντα εκεί για να εξυπηρετήσουν την εξέλιξη του χαρακτήρα. Υπήρχε πάντα μια ανησυχία στο να προσπαθώ. Πάντα πίστευα ότι η δουλειά μας ως κινηματογραφιστές είναι να δείξουμε στο κοινό πράγματα που δεν βλέπουν στην πραγματική ζωή.
Λειτουργεί μόνο επειδή οι ερμηνείες είναι τόσο καλές», πρόσθεσε. «Τόσο ο Τομ όσο και η Ρόμπιν κατάλαβαν αμέσως ότι: “Εντάξει, πρέπει να πάμε πίσω και να διοχετεύσουμε το πώς ήμασταν πριν από 50 ή 40 χρόνια και πρέπει να φέρουμε αυτή την ενέργεια, αυτό το είδος στάσης και να ανεβάσουμε ακόμη και τη φωνή μας πιο ψηλά. Τέτοια πράγματα»., δήλωσε ο Zemeckis στο Vanity Fair. 

Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ Here

Άλλοι χαρακτήρες που εμφανίζονται στο σπίτι στο “Here” κατά τη διάρκεια των δεκαετιών περιλαμβάνουν τους γονείς του Richard, τον Al (Paul Bettany) και τη Rose (Kaylee Reilly), ένα ζευγάρι από τις αρχές του 20ού αιώνα (Michelle Dockery και Guilim Lee) και έναν εφευρέτη και ένα pin-up μοντέλο στη δεκαετία του 1920 (David Flynn και Ophelia Lovibond).

Το Nosferatu επαναπροσδιορίζεται: Ο Eggers αποκαλύπτει το γοτθικό αριστούργημά του (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr