Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι

Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι κάνουν πρεμιέρα στο Disney Plus (ΤΡΕΙΛΕΡ)

“Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι”: Η αναζήτηση της αστραπής του Δία ξεκινάει

Επιστρέψτε στο Camp Half-Blood καθώς η Disney+ παρουσιάζει το επίσημο teaser για τη σειρά ”Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι” (Percy Jackson and the Olympians). Ο Walker Scobell πρωταγωνιστεί ως ο 12χρονος Percy Jackson, η Leah Sava Jeffries ως Annabeth Chase και ο Aryan Simhadri ως Grover Underwood.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αναφέρει ότι ο Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι” ακολουθεί το απίστευτο ταξίδι του Percy Jackson (Scobell), ενός 12χρονου ημίθεου που ανακαλύπτει τις θεϊκές του δυνάμεις. Όταν ο θεός του ουρανού Δίας τον κατηγορεί ότι έκλεψε την πανίσχυρη αστραπή του, ο Πέρσι, μαζί με τους φίλους του Γκρόβερ (Simhadri) και Άναμπεθ (Jeffries), ξεκινάει μια περιπέτεια που αλλάζει τη ζωή του για να την ανακτήσει και να αποκαταστήσει την τάξη στον Όλυμπο.

Αυτή η γεμάτη δράση σειρά φαντασίας είναι παραγωγή της 20th Television της Disney. Ο Rick Riordan, συγγραφέας της σειράς “Percy Jackson”, συνυπογράφει το σενάριο του πιλότου με τον Jon Steinberg, ενώ ο James Bobin σκηνοθετεί. Στη σύνθεση των εκτελεστικών παραγωγών περιλαμβάνονται οι Dan Shotz, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldbeg και η σύζυγος του Rick Riordan, Rebecca Riordan.

Το Variety ανέφερε αποκλειστικά τον Οκτώβριο ότι ο Adam Copeland, η Suzanne Cryer και η Jessica Parker Kennedy έχουν ενταχθεί στο καστ της σειράς. Ο Copeland αναλαμβάνει το ρόλο του Άρη, του θεού του πολέμου, η Cryer κάνει μια guest εμφάνιση ως Echidna, η Μητέρα των Τεράτων και η Kennedy ενσαρκώνει τη Μέδουσα, τη διαβόητη γοργόνα. Στο guest star ensemble συμμετέχουν επίσης οι Virginia Kull, Glynn Turman, Jason Mantzoukas, Megan Mullally, Timm Sharp, Dior Goodjohn, Charlie Bushnell, Olivea Morton, Jay Duplass, Lance Reddick και Timothy Omundson.

Η σειρά “Percy Jackson” της Disney+ είναι μια διασκευή της αγαπημένης σειράς βιβλίων φαντασίας του Riordan για νέους, η οποία αποτελείται από πέντε μυθιστορήματα. Προηγουμένως, η σειρά βιβλίων είχε μεταφερθεί σε δύο ταινίες: “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι”: The Lightning Thief” το 2010 και “Percy Jackson: Sea of Monsters” το 2013, με τον Logan Lerman να υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα.

Η πολυαναμενόμενη πρώτη σεζόν οκτώ επεισοδίων  Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου.

Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι: Δείτε το πλήρες τρέιλερ παρακάτω.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

«Berlin»: Το Netflix φέρνει το spinoff του «La Casa De Papel» – Πότε κάνει πρεμιέρα;

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr