Search
Close this search box.
Σταρόβας εγκλεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας ξανάπιασε την κιθάρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Σταρόβας: Σόλο εμφάνιση με την κιθάρα του, καθώς αναρρώνει από το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Θετική πρόοδο στην ανάρρωσή του παρουσιάζει ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο. Ο  Σταρόβας επέστρεψε στο Instagram με μια νέα ανάρτηση. Ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να παίζει ένα σόλο στην κιθάρα του. Αν και περιέγραψε σεμνά την ερμηνεία του ως “έτσι κι έτσι”, οι ακόλουθοί του έσπευσαν να επαινέσουν την προσπάθειά του με μια «επίθεση» αγάπης.

Αξιοσημείωτα σχόλια προήλθαν από συναδέλφους μουσικούς και φίλους, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.

Λίγες μέρες πριν, ο Σταρόβας είχε δημοσιεύσει ένα συγκινητικό βίντεο όπου μιλούσε με ειλικρίνεια για το ταξίδι της υγείας του. Παρά κάποιες παρατεταμένες δυσκολίες στην ομιλία, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνεχή βελτίωσή του. Σε αυτό το συναισθηματικό απόσπασμα, μετέφερε την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας του, ιδιαίτερα στη σύντροφό του, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά “η Αννούλα μου”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Η Gena Rowlands πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ – «Και είναι τόσο τρελό – το ζήσαμε, το έπαιξε, και τώρα το ζούμε»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr