Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Shannen Doherty πέθανε

Ο αποχαιρετισμός των σταρ του Μπέβερλι Χιλς στη Shannen Doherty

“Ο ουρανός τη νύχτα είναι πιο φωτεινός από την παρουσία σου ανάμεσα στα αστέρια”, έγραψε ο Mark Espinosa στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Shannen Doherty.

Οι πρωταγωνιστές του “Beverly Hills, 90210” αποχαιρέτησαν με συγκινητικό τρόπο την αγαπημένη τους συμπρωταγωνίστρια, Shannen Doherty, η οποία έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, σε ηλικία 53 ετών. Η Doherty, γνωστή για το ρόλο της ως Brenda Walsh στο εμβληματικό εφηβικό δράμα, άφησε ανεξίτηλο σημάδι στους συμπρωταγωνιστές και τους θαυμαστές της.

Η Shannen Doherty απεβίωσε στα 53 της χρόνια

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο Τζέισον Πρίστλεϊ και η Γκαμπριέλ Καρτέρις ήταν από τους πρώτους που μοιράστηκαν τα θερμά τους αφιερώματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γκριν, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντέιβιντ Σίλβερ, αναφέρθηκε στην Ντόχερτι ως “αδελφή” του και εξέφρασε το βαθύ αίσθημα απώλειας. Ο Πρίστλεϊ, που υποδύθηκε τον δίδυμο αδελφό της Μπρέντα, Μπράντον, περιέγραψε τη θλίψη του και έστειλε αγάπη και φως στην οικογένειά της. Η Carteris, που υποδύθηκε την Andrea Zuckerman, αναλογίστηκε τα νιάτα της Doherty και εξέφρασε την παρηγοριά της πιστεύοντας ότι ο Luke Perry, ένας άλλος απόφοιτος του “Beverly Hills, 90210” που απεβίωσε το 2019, ήταν εκεί για να την υποδεχτεί.

«Η Σάνεν έπαιζε μια μάγισσα στο Charmed, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια μαχήτρια και πάλευε σαν τέτοια για να ζήσει»

https://www.lavart.gr/90s-%ce%bd%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-14-%ce%b5%cf%86%ce%b7%ce%b2%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%b4%cf%89%ce%bb%ce%b1-%cf%80/

Η ερμηνεία της Doherty ως Brenda Walsh, μιας έφηβης από τη Μινεσότα που περιηγείται στη ζωή στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν κεντρική για την αρχική επιτυχία της σειράς. Έφυγε από τη σειρά μετά την τέταρτη σεζόν της το 1994, εν μέσω πολύκροτων εντάσεων στο πλατό. Η Τόρι Σπέλινγκ παραδέχτηκε αργότερα το ρόλο της στην αποχώρηση της Ντόχερτι, αποκαλύπτοντας ότι ενημέρωσε τον πατέρα της, Άαρον Σπέλινγκ, συνδημιουργό και παραγωγό της σειράς, για τις διαμάχες της Ντόχερτι με τη συμπρωταγωνίστρια Τζένι Γκαρθ.

Οι αναστοχασμοί της ίδιας της Doherty σχετικά με την εποχή της στο “Beverly Hills, 90210” αποκάλυψαν τις προσωπικές προκλήσεις που αντιμετώπισε. Σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly το 2000, περιέγραψε την εμπειρία ως σημαντική θυσία, τονίζοντας τη δυσκολία του να μεγαλώνεις κάτω από συνεχή έλεγχο.

Οι συμπρωταγωνιστές της Doherty μοιράστηκαν μυριάδες συναισθηματικά αφιερώματα:

  1. Brian Austin Green: Στο Instagram Story του, ευχαρίστησε την Doherty που διαμόρφωσε την αντίληψή του για την αγάπη και εξέφρασε την αδυναμία του να επεξεργαστεί την απώλεια.
  2. Jason Priestley: Με ανάρτηση στο Instagram, αναγνώρισε την ισχυρή προσωπικότητα της Doherty και έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  3. Gabrielle Carteris: Μοιράστηκε στο Instagram, εξέφρασε τη θλίψη της και πίστευε ότι η Doherty επανενώθηκε με τον Perry.
  4. Mark Espinosa: Θυμήθηκε το μαχητικό της πνεύμα, τόσο στο ρόλο της ως μάγισσα στο “Charmed” όσο και στην προσωπική της μάχη με τον καρκίνο. Το συγκινητικό του μήνυμα τόνισε τη διαρκή κληρονομιά της ως Brenda Walsh και τη λάμψη που έφερε στη ζωή τους.
  5. Carol Potter: Η μητέρα της Doherty στην οθόνη, Cindy Walsh, σχολίασε τη δύναμη και την επιμονή της, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Doherty σε όλη της τη ζωή.

Η Doherty επανενώθηκε αργότερα με τους περισσότερους από τους αρχικούς συμπρωταγωνιστές της για τη σειρά παρωδίας “BH90210” το 2019. Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του “Beverly Hills, 90210” στο MegaCon Orlando τον Φεβρουάριο, μίλησε συγκινητικά για την απώλεια του Luke Perry, αποκαλύπτοντας πως ο απροσδόκητος θάνατός του την επηρέασε βαθιά, ειδικά δεδομένης της δικής της μάχης με καρκίνο 4ου σταδίου.

 

Τηλεοπτικό χρονικό στα ελληνικά 90s

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr