Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
ράνια τζίμα ιερά σύνοδος

Ομόφυλα ζευγάρια: Άναυδη η Ράνια Τζίμα για τη «θεραπεία» που προτείνει η Ιερά Σύνοδος (VIDEO)

Άναυδη έμεινε η Ράνια Τζίμα μόλις έμαθε για το κείμενο που η Ιερά Σύνοδος θα αναγνώσει στους πιστούς αυτήν την Κυριακή σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τι είχε δηλώσει ο Βασίλης Καρράς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «MEGA Γεγονότα» με την Ράνια Τζίμα ασχολήθηκε με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τον γάμο και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για αυτό το θέμα, η δημοσιογράφος εξέφρασε τη μεγάλη της έκπληξη για το κείμενο που προτίθεται να αναγνωστεί από την Ιερά Σύνοδο την επόμενη Κυριακή, προσφέροντας ένα μήνυμα προς τους πιστούς στις εκκλησίες.

«Μέχρι να φτάσει αυτό το κείμενο στους πιστούς, θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις εντός της ιεραρχίας. Γι’ αυτό και θα καθυστερήσει ως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Είναι ευαίσθητες οι ισορροπίες, θα πρέπει να διατηρηθούν και εντός της ιεραρχίας και στη σχέση με την κυβέρνηση. Αυτό που μαθαίνουμε για το πλαίσιο αυτής της επιστολής είναι ότι δεν θα είναι ο λόγος της καταγγελτικός, θα είναι γραμμένη σε απλή γλώσσα, θα απευθύνεται στον λαό, θα αναφέρεται τι είναι ο χριστιανικός γάμος και η οικογένεια για την εκκλησία, ποιες θα είναι οι συνέπειες του γάμου των ομοφύλων. Επίσης, θα αναφέρεται ότι είναι παρέκκλιση η ομοφυλοφιλία και θα καλούνται οι ομοφυλόφιλοι να στραφούν στην εκκλησία για την θεραπεία τους» ανέφερε στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη με την Ράνια Τζίμα να μένει έκπληκτη.

«Τι θεραπεία; Τι εννοούν θεραπεία; Και ποιος θα θεραπεύει;» διερωτήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, χθες Τετάρτη, κοιτάζοντας τον Γιάννη Πρετεντέρη που καθόταν δίπλα της.

«Εφόσον θεωρείται παρέκκλιση και αμαρτία για την εκκλησία… Πνευματικά η χριστιανική εκκλησία μπορεί να θεραπεύσει, θεωρητικά, την ομοφυλοφιλία» απάντησε η ρεπόρτερ για να συνεχιστεί ο σχολιασμός του εν λόγω θέματος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μητροπολίτης Κομοτηνής: «Η Εκκλησία θα βαφτίζει τα παιδιά των ομόφυλων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr