Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Oasis επανένωση

Οι αδελφοί Gallagher υπαινίσσονται επανένωση των Oasis – Θέμα λίγων ωρών η ανακοίνωση

Οι φήμες σχετικά με την επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος Oasis κερδίζουν και πάλι έδαφος.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι αδελφοί Gallagher, οι οποίοι έχουν αποξενωθεί τα τελευταία 15 χρόνια, αναμένεται να συναντηθούν το επόμενο καλοκαίρι για μια συναυλία στο στάδιο Wembley του Λονδίνου και παραστάσεις στο Heaton Park στη γενέτειρά τους, το Μάντσεστερ.

Βινύλιο: Σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις των τελευταίων 30 ετών

Η αντίδραση του Liam Gallagher στις φήμες
Καθώς οι εικασίες εξαπλώνονταν στο διαδίκτυο, ο Liam Gallagher απάντησε στις ερωτήσεις των οπαδών στο X (πρώην Twitter) με σχόλια όπως «αυτό είναι είδηση για μένα» και «δεν ξέρω τίποτα». Αργότερα, κλιμάκωσε την κατάσταση απαντώντας σε έναν θαυμαστή που δήλωσε ότι «φοβάται» από την πιθανή επανένωση, λέγοντας: «Φοβάσαι; Φαντάσου πώς νιώθω εγώ». Όταν ένας άλλος χρήστης επέκρινε το Heaton Park, αποκαλώντας το «ένα απαίσιο μέρος», ο Liam απάντησε: «Θα σε δω στην πρώτη σειρά, μεγάλε θαυμαστή».

Το πρωί της Κυριακής, ο Liam είπε σε έναν θαυμαστή του στο X ότι οι ημερομηνίες της περιοδείας των Oasis θα ανακοινωθούν «την επόμενη Παρασκευή». Όταν ρωτήθηκε για τα σχέδιά του για το 2025, απάντησε αστειευόμενος: «Παγκόσμια κυριαρχία». Σε μια άλλη ανάρτηση, δήλωσε αόριστα: «Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η λέξη FOREVER».

Εν τω μεταξύ, ο Noel Gallagher, ο μεγαλύτερος αδελφός του Liam, δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια το ενδεχόμενο επανένωσης των Oasis.

Οι Oasis, η τελική σύνθεση των οποίων περιελάμβανε τον Liam, τον Noel, τον κιθαρίστα Gem Archer και τον μπασίστα Andy Bell, διαλύθηκαν επίσημα το 2009 μετά από έναν καυγά στα παρασκήνια μεταξύ των αδελφών πριν από μια συναυλία στη Γαλλία. Ο Noel είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι θα σκεφτόταν να επανενώσει το συγκρότημα για 100 εκατομμύρια βρετανικές λίρες (135 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), στο οποίο ο Liam απάντησε ότι θα το έκανε δωρεάν.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο McCartney αποκαλύπτει τα πάντα για το «Yesterday» των Beatles και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr