Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Ντι κάπριο τιτανικός παρωδία

Τιτανικός 2: Η επιστροφή του… Ντι Κάπριο (ΤΡΕΙΛΕΡ – ΠΑΡΩΔΙΑ)

“Τιτανικός 2: Η επιστροφή του Τζακ”  άρχισε να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμείς πάντως γελάσαμε με τη ψυχή μας και απολαύσαμε για άλλη μια φορά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

“Τιτανικός 2: Η επιστροφή του Ντι Κάπριο ως Τζακ; Αυτό το τρέιλερ της ταινίας (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω) δημιουργήθηκε από τον χρήστη VJ4rawr2 του YouTube και αναρτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019. Αυτή η εκδοχή, καθώς και αρκετές άλλες επαναλήψεις που κυκλοφορούν στο Facebook, περιείχαν τη λέξη “Parody” στον τίτλο. Φαίνεται, ωστόσο, ότι ορισμένοι θεατές μπορεί να μην είδαν αυτή τη δήλωση και είδαν αυτό το τρέιλερ σαν να έδειχνε γνήσιο υλικό από την επερχόμενη συνέχεια του “Τιτανικού”

Αυτό το τρέιλερ ταινίας μονταρίστηκε χρησιμοποιώντας υπάρχον υλικό από την ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο “The Beach”, καθώς και από την ταινία “Revolutionary Road”, στην οποία πρωταγωνιστούν τόσο ο Ντι Κάπριο όσο και η Κέιτ Γουίνσλετ (οι δύο πρωταγωνιστές του Τιτανικού). Αλλά η καλύτερη απεικόνιση του βρίσκεται περίπου στα 49 δευτερόλεπτα, όταν δύο χαρακτήρες εμφανίζονται να κοιτάζουν έναν μεγάλο χάρτη. Ενώ οι θεατές μπορεί να υποθέσουν αμέσως ότι η γυναίκα σε αυτό το κλιπ είναι η Kate Winslet, στην πραγματικότητα πρόκειται για την ηθοποιό Keira Knightley (που στέκεται δίπλα στον ηθοποιό Benedict Cumberbatch) στην ταινία “The Imitation Game”.

Ο VJ4rawr2 έχει δημιουργήσει παρωδία τρέιλερ και  για άλλα δημοφιλή έργα της ψυχαγωγίας.

Δείτε το βίντεο παρωδία με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr