Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Janis Joplin ταινία

Νέα ταινία για την Janis Joplin: Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη μητέρα της ψυχεδέλειας;

Η βιογραφική ταινία της Janis Joplin θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη.

Για πρώτη φορά, η ζωή και η μουσική της θρυλικής Janis Joplin λαμβάνουν την προσοχή του Χόλιγουντ, με μια νέα βιογραφική ταινία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Shailene Woodley, πρωταγωνίστρια του Divergent και του Big Little Lies, πρόκειται να υποδυθεί την εμβληματική ροκά σε μια πολυαναμενόμενη ταινία, σύμφωνα με το Variety.

6+1 Τραγούδια Γραμμένα Για Τη Janis

Ο επίσημος τίτλος της ταινίας παραμένει άγνωστος, αλλά η Woodley αποκάλυψε ότι η ιστορία θα εστιάζει στα μεταμορφωτικά χρόνια της Joplin στην Καλιφόρνια. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Woodley είναι επίσης παραγωγός του έργου. Η ίδια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της, λέγοντας:

«Η Καλιφόρνια σήμαινε πολλά για την Janis Joplin – από τις ανηφόρες του San Francisco μέχρι τους ξύλινους τοίχους του Sunset Sound, η πολιτεία αυτή έγινε η σκηνή όπου εξερεύνησε όχι μόνο τον κόσμο της μουσικής αλλά και τον κόσμο της ανθρωπιάς της.»

Shailene WoodlΑν και η ιστορία της Joplin αποτελεί εδώ και καιρό αντικείμενο γοητείας, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ζωή της θα αποτυπωθεί σε μια μεγάλη ταινία μεγάλου μήκους, παρά τις προηγούμενες προσπάθειες. Κατά τη διάρκεια των ετών, διάφορα ονόματα υψηλού προφίλ είχαν ακουστεί για το ρόλο της Joplin, συμπεριλαμβανομένων των Zooey Deschanel, Melissa Etheridge, Brittany Murphy, Renée Zellweger, Pink και Amy Adams, αλλά κανένα από αυτά τα σχέδια δεν καρποφόρησε ποτέ.

Οι θαυμαστές της εμβληματικής τραγουδίστριας μπορούν επιτέλους να ανυπομονούν να δουν την ιστορία της να ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη, αποτυπώνοντας το επαναστατικό της πνεύμα, την πρωτοποριακή μουσική της και το αξέχαστο ταξίδι της.

Το κορίτσι και η μητέρα της ψυχεδέλειας, η Janis Joplin

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr