Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Μπρους Σπρίνγκστιν συναυλίες

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ο λόγος που δε θα πραγματοποιήσει καμία συναυλία το 2023

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε πως λόγο προβλημάτων υγείας αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες του συναυλίες για το 2023.

 Ο τραγουδιστής της ροκ σκηνής έχοντας προηγουμένως ακυρώσει τις συναυλίες για τον μήνα Σεπτέμβριο, αποφάσισε να μεταφέρει όλες τις συναυλίες του τρέχοντος έτους σε καινούργιες ημερομηνίες για τον επόμενο χρόνο.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες που θα οριστούν και θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ θα πραγματοποιούνται και επιστροφές χρημάτων.

Σε δηλώσεις που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναφέρει, «ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να σας δω όλους τον επόμενο χρόνο».

Τα προβλήματα υγείας του Σπρίνγκστιν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στους θαυμαστές του όταν αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή οι συναυλίες τους στη Φιλαδέλφεια στις 16 και 18 Αυγούστου, με το είδος της ασθένειας του να μην έχει διευκρινιστεί εκείνη την εποχή.

Αργότερα εκπρόσωποι του τραγουδιστή έκαναν γνωστό ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για πεπτικό έλκος και αναρρώνει.

Παρέμβαση – κόλαφος του Μελ Γκίμπσον για τη γενοκτονία των Αρμενίων – (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr