Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Μάρτιν Σκορτσέζε

Μάρτιν Σκορσέζε: Προγραμματίζει την επόμενη ταινία του, μετά το «Killers of the Flower Moon»

Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει ήδη επιλέξει το επόμενο κινηματογραφικό του εγχείρημα μετά την ολοκλήρωση του “Killers of the Flower Moon”, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα ενός πρόσφατου βιβλίου.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε  ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εργασίες του σε ένα δράμα βασισμένο στην αφήγηση του David Grann, που εξιστορεί μια σειρά δολοφονιών που ταλαιπώρησαν τη φυλή των Ινδιάνων Osage στην Οκλαχόμα κατά τη δεκαετία του 1920, όταν ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Η υπόθεση αυτή σηματοδότησε την πρώτη επέλαση του FBI στις έρευνες ανθρωποκτονιών.

Μετά το “Killers of the Flower Moon”

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Τόσο ο Σκορσέζε όσο και ο συνεργάτης του, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του μυθιστορήματος ,”The Wager: Μια ιστορία ναυαγίου, ανταρσίας και δολοφονίας”. Η αφήγηση του “The Wager” περιστρέφεται γύρω από επιζώντες ενός ναυαγίου, οι οποίοι, μισό χρόνο μετά την επιστροφή τους στην πατρίδα, βρίσκονται κατηγορούμενοι για ανταρσία από τρία άτομα.

Η πλοκή του “The Wager” εκτυλίσσεται με φόντο τη δεκαετία του 1740, με αφετηρία την άφιξη μιας αυτοσχέδιας βάρκας που μεταφέρει 30 εξαντλημένους άνδρες στις βραζιλιάνικες ακτές. Οι άνδρες αυτοί ήταν τα απομεινάρια του πληρώματος ενός βρετανικού πλοίου που είχε καταδιώξει ένα ισπανικό σκάφος και στη συνέχεια συνετρίβη σε ένα νησί στην περιοχή Παταγονία της Νότιας Αμερικής. Οι αφηγήσεις τους για την επιβίωσή τους απέναντι στα στοιχεία της φύσης και τη θάλασσα τους μετέτρεψαν σε ήρωες.

Ωστόσο, έξι μήνες αργότερα, ένα άλλο μυστήριο σκάφος, ξεβράζεται στις ακτές της Χιλής. Στο πλοίο επιβαίνουν τρεις άνδρες που ισχυρίζονται ότι η προηγούμενη ομάδα ναυτικών ήταν στασιαστές.

Αυτή η διασκευή σηματοδοτεί την όγδοη συνεργασία μεταξύ του Σκορσέζε και του Ντι Κάπριο. Η τελευταία κοινή τους προσπάθεια, “Killers of the Flower Moon”, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, προτού γίνει διαθέσιμη στο Apple TV+ τον Νοέμβριο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Λίλι Γκλάντστοουν, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζέσι Πλέμονς, όπου έλαβε ένα συγκλονιστικό εννιάλεπτο standing ovation στο Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο.

Η κινηματογραφική κληρονομιά του Σκορσέζε, που χαρακτηρίζεται από την εμμονή του σε θέματα όπως η σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, η διαφθορά της εξουσίας και οι μύθοι των καουμπόηδων και των παράνομων, συνεχίζει να γοητεύει το κοινό. Αυτό το επερχόμενο έργο αντιπροσωπεύει την επιστροφή του στη σκηνοθεσία μετά την κυκλοφορία του “The Irishman” το 2019, σηματοδοτώντας ένα πολυαναμενόμενο ορόσημο για τον 80χρονο σκηνοθέτη.

«The Crown 6» : Τί θα δουμε την τελευταία σέζον στο Netflix ; – Φωτογραφία

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr