Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λίντσεϊ Λόχαν – Τζέιμι Λι Κέρτις: Η επανένωσή τους 20 χρόνια μετά το “Freaky Friday”! (ΦΩΤΟ)

Η Λίνσντεϊ Λόχαν και η Τζέιμι Λι Κέρτις συναντιούνται ξανά 20 χρόνια μετά την κοινή τους εμφάνιση στην ταινία “Freaky Friday“.

Την περασμένη εβδομάδα, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν πραγματοποίησαν μια μίνι επανένωση του “Freaky Friday” 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Η Κέρτις δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της ίδιας και της Λόχαν στο Instagram την Παρασκευή, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την επιθυμία της να επαναλάβουν οι δυο τους τους ρόλους τους ως το δίδυμο μητέρας – κόρης που αλλάζει σώμα – την Τες (Κέρτις) και την Άννα (Λόχαν) Κόλμαν – σε μια πιθανή συνέχεια.

Τιτανικός 2: Η επιστροφή του… Ντι Κάπριο (ΤΡΕΙΛΕΡ – ΠΑΡΩΔΙΑ)

“Πολύ αργά. Μεγάλωσες και είσαι τόσο όμορφη!”, έγραψε χαρακτηριστικά. “Λοιπόν, είναι Παρασκευή και η απεργία τελείωσε, οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε θέσεις ξανά στο εγγύς μέλλον!”

Τον Ιούλιο, η Κέρτις επιβεβαίωσε στο περιοδικό EW ότι ένα σίκουελ της κωμωδίας του 2003 που είχε διασκευάσει η Disney ήταν “σίγουρα” στα σκαριά, αλλά είχε καθυστερήσει λόγω της απεργίας των σεναριογράφων. Ωστόσο, τώρα που οι απεργίες έχουν λήξει επίσημα, η επανένωση της οικογένειας Κόλμαν μπορεί τελικά να είναι και πάλι στο τραπέζι, ειδικά από τη στιγμή που η Λόχαν είναι επίσης “στο κόλπο”.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

Λίντσεϊ_Λόχαν_Τζέιμι_Λι_Κέρτις_επανένωση_

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr