Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
The boys in the boat τρέιλερ

Κυκλοφορεί η πολλά υποσχόμενη ταινία του Τζορτζ Κλούνει «The Boys In The Boat» (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνει «Boys In The Boat» κυκλοφόρησε και υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει.

Η αθλητική δραματική ταινία θα κυκλοφορήσει την ημέρα των Χριστουγέννων, βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν. Επικεντρώνεται στους αθλητές της κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον οι οποίοι αγωνίζονται για το χρυσό στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η παραγωγή της MGM και της Smoke House Pictures βάζει σε εφαρμογή αγώνες υψηλού κινδύνου και παρακολουθεί οικογένειες που αγωνίζονται στην περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης.

Ο Βρετανός ηθοποιός Κάλουμ Τέρνερ στηρίζει την οικογένειά του μπαίνοντας στην ομάδα κωπηλασίας, η οποία προσφέρει εργασία μερικής απασχόλησης και δωρεάν στέγη. Η οκταμελής ομάδα προπονείται από τον Τζόελ Έτζερτον, που βλέπει τους Washington Huskies να σημειώνουν ρεκόρ χρόνου σε εθνικούς διαγωνισμούς, προτού μεταβούν σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Μάρτιν Σκορσέζε: Οι συνεργασίες του με εμβληματικούς ηθοποιούς

 

Στα πρόσθετα μέλη του καστ περιλαμβάνονται οι Chris Diamantopoulos, Jack Mulhern, Sam Strike, Luke Slattery, Thomas Elms, Tom Varey, Bruce Herbelin-Earle, Wil Coban, James Wolk, Hadley Robinson και Courtney Henggeler.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr