Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Κρις Μπράουν μήνυση

Κρις Μπράουν: Δέχθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ξυλοδαρμό

Ο Κρις Μπράουν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη μετά από μήνυση εις βάρος του για ξυλοδαρμό και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Κρις Μπράουν δέχθηκε μήνυση, καθώς σύμφωνα με τον μουσικό παραγωγό Amadou «Abe» Diaw «του προκάλεσε σοβαρά τραύματα», αφού τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι τεκίλα. Η επίθεση σύμφωνα με τον ενάγων έγινε σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου.

Όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six, το περιστατικό έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στο νυχτερινό κέντρο Tape London. Με τον παραγωγό να κατηγορεί επίσης τον Κρις Μπράουν ότι τον «πατούσε αδίστακτα» σε όλο του το σώμα, τον κλώτσησε στον λαιμό και τον έκανε να λιποθυμήσει για 30 δευτερόλεπτα.

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Τα χτυπήματα έστειλαν τον άνδρα στο νοσοκομείο με «τραυματισμούς στο κεφάλι και σκισμένους συνδέσμους στο πόδι», ενώ δήλωσε επίσης ότι μετά το περιστατικό ο Κρις Μπράουν προχώρησε σε «συκοφαντική δυσφήμιση» εναντίον του, αποκαλώντας τον «ψεύτη» και διαδίδοντας φήμες για εκείνον και τους πελάτες του, ώστε να επηρεάσει τις εργασιακές τους σχέσεις.

O Diaw αναφέρει ακόμα στην μήνυσή του ότι «υπέφερε από σοβαρή και μόνιμη συναισθηματική δυσφορία και τραύμα», καθώς πιστεύει ότι τα σωματικά του τραύματα μπορεί να είναι μόνιμα. Ζητώντας έτσι και αποζημίωση και δίκη ενώπιων των ενόρκων.

Μπιορν Ουλβέους: Προειδοποιεί για την “πρόκληση” που θα φέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη στη μουσική βιομηχανία

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr