Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
κανάκης κασσελάκης

Κανάκης για την επίσκεψη Κασσελάκη στους αγρότες: «… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» στον ANT1, Αντώνης Κανάκης, σχολίασε την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα μπλόκα των αγροτών.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξέφρασε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τους αγρότες που διαδηλώνουν, ανέβηκε στα τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους, ακούγοντας τα αιτήματά τους. Αυτό δεν γλίτωσε από τη σατιρική λούπα του Ράδιο Αρβύλα, με τον κεντρικό παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει, λέγοντας:

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο.

Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;

Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Δείτε το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη στο 31:10:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Στέφανος Κασσελάκης: Απέδωσε τη φράση «Τὰ πάντα ῥεῖ» στον Ηρόδοτο κατά τη διάρκεια ομιλίας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr