Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κέιτ Μπλάνσετ: «κανείς δεν πληρώθηκε για να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών…»

O Αρχοντας των Δαχτυλιδιών ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise στην κινηματογραφική ιστορία. Ακόμα κι έτσι, οι ηθοποιοί του δεν έλαβαν τις παχυλές αμοιβές που θα περίμενε κανείς. Αυτό αποκάλυψε πρόσφατα η Κέιτ Μπλάνσετ σε συνέντευξή της.

Η Μπλάνσετ, η οποία ενσάρκωσε την Galadriel στην τριλογία του Peter Jackson, τόνισε ότι ο ρόλος της κάθε άλλο παρά προσοδοφόρος ήταν.

LOTR: 10 sountracks που συντρόφευσαν το έπος του Πίτερ Τζάκσον

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή Watch What Happens Live, συμμετείχε σε ένα παιχνίδι όπου ο παρουσιαστής κάνει δύσκολες ερωτήσεις. Ο οικοδεσπότης Andy Cohen τη ρώτησε ποια από τις ταινίες της έδωσε τη μεγαλύτερη αμοιβή. Η πρωταγωνίστρια του Borderland τον προκάλεσε να μαντέψει και ο Cohen υπέθεσε ότι ήταν ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.

Η απάντηση της Μπλάνσετ;«Πλάκα μου κάνεις; «Όχι, κανείς δεν πληρώθηκε για να κάνει αυτή την ταινία. Βασικά, με κέρασαν κάτι σάντουιτς και κράτησα τα αυτιά του ξωτικού που φορούσα».

Όταν ρωτήθηκε αν έλαβε μερίδιο από τα έσοδα της ταινίας από τα ταμεία, η Μπλάνσετ απάντησε: “Όχι, αυτό ήταν πολύ πριν από όλα αυτά” και εξήγησε ότι ανέλαβε το ρόλο επειδή “ήθελε να δουλέψει με τον τύπο που έκανε το Braindead, την κωμωδία ζόμπι του Τζάκσον του 1992, γνωστή επίσης στις ΗΠΑ ως Dead Alive.

LOTR: Πώς μπορώ να διδάξω την ιστορία στα παιδιά μου ;

Πηγές φωτογραφιών: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr