Search
Close this search box.
Κέβιν Σπέισι νοσοκομείο

Κέβιν Σπέισι: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι φοβήθηκαν οι γιατροί

Ο 64χρονος Κέβιν Σπέισι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.

Ο Κέβιν Σπέισι σταρ της σειράς “house of cards” ενώ βρισκόταν καλεσμένος στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης, ένιωσε αδιαθεσία και ένα μούδιασμα στο χέρι του. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Ουζμπεκιστάν και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Σπέισι κατά την περιήγησή του στο μουσείο Afrasiab ένιωσε δυσφορία και παρέλυσε το χέρι του για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα. Μεταφέρθηκε αμέσως στην διαγνωστική κλινική Innova Diagnostic Clinic και μετά από ενδελεχή ιατρική εξέταση, πήρε εξιτήριο χωρίς να βρει τίποτα ανησυχητικό. Του έγινε ακόμα και μαγνητική τομογραφία αλλά δεν υπήρξαν προβλήματα με την λειτουργία της καρδιάς του.

Τελικώς, ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στις εργασίες του φεστιβάλ, ανέβηκε στην σκηνή και είπε στο κοινό ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. “Πέρασα το απόγευμα εκεί κάνοντας διάφορες εξετάσεις. Το προσωπικό με φρόντισε και μου έκαναν επίσης μαγνητική τομογραφία, μεταξύ άλλων εξετάσεων. Είμαι ευγνώμων που όλα ήταν απολύτως φυσιολογικά και δεν συνέβη τίποτα πιο σοβαρό. Πραγματικά με έκανε να αφιερώσω χρόνο για να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για όλους μας”, δήλωσε.

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε σε ολόκληρη την καριέρα του ως ηθοποιός, λέγοντας ότι “ανέβηκε” ξεκινώντας από πολύ χαμηλά και δουλεύοντας σκληρά, με τους καλύτερους ρόλους να βρίσκονται μπροστά του. Κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του Μπράιαν Σίνγκερ, “Συνήθεις ύποπτοι” το 1995, και το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο αριστούργημα “American Beauty” του Σαμ Μέντες. Το καλοκαίρι του 2011, πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση Ριχάρδος Γ’ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στην Επίδαυρο.

Να θυμίσουμε ότι ο Σπέισι κρίθηκε αθώος για τη διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος τεσσάρων ανδρών στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 2001 και 2013, στην δίκη που έγινε τον Ιούλιο στο δικαστήριο του Southwark στο Λονδίνο. Η συνεδρίαση κράτησε 12 ώρες και 26 λεπτά με τον ηθοποιό να κλαίει στο άκουσμα της απόφασης και να ευχαριστεί τους ενόρκους.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr