Search
Close this search box.
Κάρλος Σαντάνα

Κάρλος Σαντάνα – “Carlos”: Νέο ντοκιμαντέρ για τον πολυβραβευμένο κιθαρίστα – ΤΡΕΙΛΕΡ

Κάρλος Σαντάνα: Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ για το “Carlos”, ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον θρυλικό κιθαρίστα και παγκόσμιο είδωλο. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη Rudy Valdes, το ντοκιμαντέρ αποτίνει φόρο τιμής στο εξαιρετικό μουσικό ταξίδι του Σάντανα, που σημαδεύτηκε από το αξιοσημείωτο επίτευγμά του να κερδίσει 10 βραβεία Grammy.

Μπραντ Πιτ: 10 αξέχαστες κινηματογραφικές ερμηνείες ενός αστέρα

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά στους κινηματογράφους στο πλαίσιο του προγράμματος “Carlos: The Santana Journey Global Premiere”, μιας τριήμερης εκδήλωσης που παρουσιάζεται από τη Sony Picture Classics και την Trafalgar. Η ειδική αυτή εκδήλωση, που θα προβληθεί στις 23, 24 και 27 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει όχι μόνο το ίδιο το ντοκιμαντέρ αλλά και αποκλειστικό εισαγωγικό περιεχόμενο με τον Κάρλος Σαντάνα και τον σκηνοθέτη Valdes.

Μετά από αυτή τη μοναδική πρεμιέρα, το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ευρέως στις 29 Σεπτεμβρίου. Το “Carlos”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca νωρίτερα φέτος, συνθέτει φρέσκες συνεντεύξεις με τον Santana και την οικογένειά του, σπάνιο αρχειακό υλικό, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών οικογενειακών βίντεο, αποσπάσματα από συναυλίες, ματιές στα παρασκήνια, συνεντεύξεις διασημοτήτων και πληροφορίες από τους συνεργάτες του στη μουσική βιομηχανία.

Δείτε το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντερ με τον Κάρλος Σαντάνα:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η Kymberli Frueh, SVP προγραμματισμού και απόκτησης περιεχομένου για την Trafalgar Releasing δήλωσε:

“Ο Carlos Santana ανήκει στην ελίτ των μουσικών που έχουν ξεπεράσει δεκαετίες και γενιές. Από την εμφάνισή του στο Γούντστοκ μέχρι το επικό άλμπουμ “Supernatural” της δεκαετίας του ’90 -αυτό το ντοκιμαντέρ εμβαθύνει στο ταξίδι του για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της κιθάρας μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της παγκόσμιας στιγμής στους κινηματογράφους, όπου οι θαυμαστές μπορούν να βιώσουν μαζί την ιστορία της ζωής και της μουσικής του”.

Θρύλος της μουσικής βιομηχανίας εδώ και 50 χρόνια και παγκόσμια αίσθηση που έχει κερδίσει 10 φορές Grammy, ο Σαντάνα συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του μουσικού κόσμου, αναμειγνύοντας την τζαζ, τα μπλουζ και τον ήχο των Mariachi με μια rock ‘n’ roll πνευματικότητα και μια αίσθηση σύνδεσης με την πρωταρχική σύνδεση της μουσικής με τα βαθύτερα συναισθήματά μας.

Το “Carlos” χρηματοδοτείται από κοινού από τη Sony Music Entertainment και το Imagine Documentaries, η παραγωγή του είναι της Sara Bernstein και του Justin Wilkes μαζί με τη Lizz Morhaim και η εκτελεστική παραγωγή από τους βραβευμένους με Όσκαρ παραγωγούς Brian Grazer και Ron Howard για το Imagine Documentaries. Οι Leopoldo Gout, Ashley Kahn και Sam Pollard είναι επίσης παραγωγοί. Η Meredith Kaulfers είναι η συν-εκτελεστική παραγωγός για το Imagine Documentaries και ο Michael Vrionis είναι εκτελεστικός παραγωγός. Οι Tom Mackay και Richard Story είναι εκτελεστικοί παραγωγοί για τη Sony Music Entertainment.

Manu Chao: Έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr