Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Shannen Doherty απεβίωσε στα 53 της χρόνια

Η Shannen Doherty, αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Beverly Hills και της σειράς Charmed απεβίωσε στα 53 της χρόνια.

Ο κόσμος του θεάματος θρηνεί την απώλεια της Shannen Doherty, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Γνωστή για τον εμβληματικό της ρόλο ως Brenda Walsh στο “Beverly Hills, 90210” (Το Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς), η Doherty είχε μια πλούσια καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η Leslie Sloane, δημοσιογράφος, επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση, δηλώνοντας: “Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια”.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η Doherty, μια αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη, περιτριγυριζόταν από τους αγαπημένους της και τον σκύλο της, Bowie, την ώρα του θανάτου της. Η οικογένειά της ζήτησε να μείνει μόνη της για να θρηνήσει εν ειρήνη.

Η μακρά μάχη με τον καρκίνο

Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο ξεκίνησε το 2015, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αφού οι αρχικές θεραπείες οδήγησαν σε ύφεση, ο καρκίνος επέστρεψε το 2019. Τον Ιούνιο του 2023, η Doherty αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό της και αργότερα στα οστά της. Παρά τον γενναίο αγώνα της, υπέκυψε στην ασθένεια.

 Η καριέρα της

Γεννημένη στις 12 Απριλίου 1971 στο Μέμφις του Τενεσί, η Doherty ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα σε νεαρή ηλικία. Στα 11 της χρόνια, έπαιξε την Τζένι Γουάιλντερ στο “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” (1982-1983). Συνέχισε να εξασφαλίζει ρόλους σε διάφορες σειρές και ταινίες. Η ενσάρκωση της Μπρέντα Γουόλς στο “Beverly Hills, 90210” (1990-1994), το reboot “90210” (2008-2009) και το “BH90210” (2019) ήταν η πιο διάσημη δουλειά της. Επιπλέον, πρωταγωνίστησε ως Prue Halliwell στο “Charmed” για τρεις σεζόν.

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η συμβολή της Shannen Doherty στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο άφησε μια διαρκή κληρονομιά και θα τη θυμούνται με αγάπη τόσο οι θαυμαστές όσο και οι συνάδελφοί της.

Πηγές φωτογραφιών: 1,2,3

Supernatural: 10 facts της σειράς που μας στοίχειωσε για 15 ολόκληρα χρόνια

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr