Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Η_Συμμορία_των _Έντεκα_prequel

«Η Συμμορία των Έντεκα»: Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ γίνονται γονείς για το prequel της ταινίας!

«Η Συμμορία των Έντεκα» ετοιμάζεται να επιστρέψει με ένα prequel και οι Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθούν τους γονείς του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Με τις συζητήσεις για το prequel της ταινίας «Η Συμμορία των Έντεκα» να έχουν ξεκινήσει ήδη, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις. Κάνοντας αρχικά την αποκάλυψη για τους «γονείς» του Ντάνι Όσιαν (χαρακτήρα του ίδιου), την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ πρόσθεσε: «Ναι! Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου! Πάντα το ήθελα αυτό. Και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο πατέρας μου. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι λογικό. Στα αλήθεια».

Ο Τζόσι ΜακΝαμάρα που ήταν παραγωγός και στην ταινία «Barbie» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ. θα αναλάβει – μεταξύ άλλων – την παραγωγή. «Είναι υπέροχοι οι δυο τους, όσα περισσότερα έργα κάνουν οι δυο τους τόσο καλύτερα», δήλωσε.

Σύμφωνα με το People, η νέα ταινία θα έχει τον τίτλο «Ocean» και θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960.

Να σημειώσουμε, ότι στην πρώτη ταινία που πραγματοποίησε τεράστια επιτυχία ο Κλούνεϊ υποδύθηκε τον πρώην απατεώνα Ντάνι Όσιαν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον φίλο του Ράστι Ράιαν (Μπραντ Πιτ) για να κάνει μια ληστεία και να στρατολογήσει μια ομάδα εγκληματιών που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να το καταφέρουν.

Πώς ο Μπαμπινιώτης συνδέει τις σύγχρονες αγγλικές λέξεις butter, paper, bomb και άλλες, με τα ελληνικά

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr