Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Jim Carey δημοπρασία

Η συλλογή έργων τέχνης του Jim Carey σε δημοπρασία

Μια επιλογή έργων τέχνης και μοντέρνου σχεδιασμού από την συλλογή έργων τέχνης του διάσημου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ θα δημοπρατηθεί. Ο Carey, θα παρουσιάσει έργα που αντικατοπτρίζουν το ζωντανό και δημιουργικό του πνεύμα.

Σημαντικότερα σημεία της δημοπρασίας:
– Το έργο του Kenny Scharf «Ice Mont» του 2014, υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη και εκτιμώμενο στα 30.000-40.000 δολάρια
– Έργο του David Hockney σε χαρτί με μία από τις εμβληματικές πισίνες του, εκτιμώμενη αξία 10.000-20.000 δολάρια
– Διάφορες αφηρημένες φωτογραφίες των Ruth Bernhard και Jacques Lowe
– Αντικείμενα σχεδιασμού της δεκαετίας του 1960 από τον Γάλλο γλύπτη Philippe Hiquily, συμπεριλαμβανομένης μιας κονσόλας που σχεδίασε μαζί με τον Jean-Claude Farhi, η οποία εκτιμάται σε $20.000-30.000
– Ένα χειροποίητο χαλί Alexander McQueen

Τα αντικείμενα αυτά θα πωληθούν από τον οίκο Bonhams στο Λος Άντζελες στις 25 Ιουλίου.

Συλλογή τέχνης του Jim Carey:
Ο οίκος δημοπρασιών περιγράφει ότι ο Jim Carey, αναγνωρισμένος ηθοποιός, καλλιτέχνης και συγγραφέας, παρουσιάζει μια επιλογή από την εκλεκτική του συλλογή έργων τέχνης που αντικατοπτρίζει το ζωντανό και δημιουργικό του πνεύμα. Ο Carey μοιράστηκε: «Είχα την τύχη να περιβάλλομαι από πολλά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και είμαι πάντα ευτυχής όταν έρχεται η ώρα να τα αφήσω για να τα απολαύσουν άλλοι».

Επιτυχημένη καριέρα:
Ο Τζιμ Κάρεϊ, έγινε διάσημος το 1990 με την τηλεοπτική σειρά «In Living Color». Οι πρώτοι του πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές ήταν το 1994 με το «Ace Ventura: Pet Detective», “The Mask” και “Dumb and Dumber”. Το 1997, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Liar Liar», κερδίζοντας υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου. Οι ερμηνείες του στις ταινίες «The Truman Show» (1998) και «Man on the Moon» (1999) του χάρισαν δύο Χρυσές Σφαίρες Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Το 2000, πρωταγωνίστησε στο «How the Grinch Stole Christmas» και τρία χρόνια αργότερα στην εισπρακτική επιτυχία «Bruce Almighty». Το 2004, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Eternal Sunshine of the Spotless Mind», λαμβάνοντας Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για BAFTA. Στις επόμενες ταινίες του περιλαμβάνονται οι ταινίες «Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events» (2004), «Fun with Dick and Jane» (2005), «Yes Man» (2008) και «Mr. Popper’s Penguins» (2011).

Το κλεμμένο αριστούργημα του Τιτσιάνο του 16ου αιώνα που βρέθηκε σε μια στάση λεωφορείου

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr