Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Μάθιου_Πέρι_Ζακ_Έφρον

Ζακ Έφρον: Αρνήθηκε την επιθυμία του Μάθιου Πέρι – Τι του είχε ζητήσει;

Η επιθυμία του Μάθιου Πέρι να τον υποδυθεί ο Ζακ Έφρον σε μια ταινία για την ζωή του, φαίνεται ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όπως είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος και μοντέλο Αθηνά Κρόσμπι, φίλη του Μάθιου Πέρι, ο αείμνηστος ηθοποιός είχε στο μυαλό του μία σκέψη πριν πεθάνει. Συγκεκριμένα θα ζητούσε από τον Ζακ Έφρον να τον υποδυθεί σε ταινία για την ζωή του, μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στον κινηματογράφο χρόνια νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Μάθιου Πέρι: Ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία – Ποιος θα πρωταγωνιστούσε;

Σύμφωνα με τη φίλη του, είχε μια ιδέα για ένα μελλοντικό κινηματογραφικό σχέδιο και ήθελε ο Ζακ Έφρον να τον υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην κωμωδία “17 Again” του 2009.

Πέρυσι, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε ότι προσέγγισε τον πρωταγωνιστή του “High School Musical” με την πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια ρομαντική κωμωδία που έγραψε ο ίδιος. Ο ρόλος είχε αρχικά γραφτεί για εκείνον, αλλά ο Πέρι συνειδητοποίησε ότι ο χαρακτήρας ήταν 20 χρόνια νεότερός του και τον προσέφερε στον Ζακ Έφρον, ο οποίος αρνήθηκε.

Σε ερώτηση “πώς οραματίζεται τη νεότερη εκδοχή του εαυτού του» ο Πέρι απάντησε: «Λοιπόν, ήταν ο Ζακ Έφρον Αλλά είπε όχι. Οπότε, πρέπει να βρούμε κάποιον που θα πει ναι“.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr