Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλεξάντερ Πέιν: Στη Θεσσαλονίκη για την νέα του ταινία (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο Αλεξάντερ Πέιν θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, για να παρουσιάσει την νέα του ταινία με τίτλο «The holdovers».

Έχει ο Γιώργος Λάνθιμος εμμονή με τις κατσίκες; Τι δήλωσε η Έμα Στόουν;

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν ετοιμάζει την νέα του ταινία με πρωταγωνιστές τους Πολ Τζιαμάτι, ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ και Ντόμινικ Σέσα και θα την παρουσιάσει στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα με αφιερώματα, προβολές και masterclass.

Πρόκειται για ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με το γνώριμο περιπαικτικό χιούμορ του Αλεξάντερ Πέιν. Μας μεταφέρει σε ένα αμερικανικό κολέγιο τη δεκαετία του 1970, κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Ένας δύστροπος καθηγητής αναγκάζεται να παραμείνει στο campus του κολεγίου και να προσέχει τους ελάχιστους σπουδαστές, οι οποίοι θα περάσουν τις διακοπές μόνοι τους, μακριά από τις οικογένειές τους. Σε αυτό το σκηνικό απομόνωσης ο καθηγητής θα αναπτύξει μια απίθανη σχέση με έναν απείθαρχο αλλά συγχρόνως ιδιοφυή μαθητή, ο οποίος προέρχεται από ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον και με την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία θρηνεί για την απώλεια του γιου της στον πόλεμο του Βιετνάμ. Οι τρεις φαινομενικά αταίριαστοι χαρακτήρες, φορτωμένοι με βαθιές πληγές, θα έρθουν κοντά

Με στοιχεία βγαλμένα από το αμερικανικό σινεμά των 70s o Αλεξάντερ Πέιν ισορροπεί υποδειγματικά ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία, θυμίζοντάς μας ότι η επαφή και η λύτρωση μπορούν να κάνουν την εμφάνιση τους τις πιο ανύποπτες στιγμές.

 

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr