Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθηναΐς Νέγκα – Μαρίνα Σάττι: Το νέο «Beef» μετά τα βραβεία MAD (ΒΙΝΤΕΟ) 

Αθηναΐς Νέγκα – Μαρίνα Σάττι: Το νέο «Beef» της πόλης.

Η Αθηναΐς Νέγκα δέχτηκε πολλά σχόλια επειδή μοιράστηκε τις απόψεις της για τη Μαρίνα Σάττι πριν τιμηθεί στα MAD VMA το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου.

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Η ίδια αργότερα δήλωσε:

«Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου” υπάρχει κ η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

Δείτε το βίντεο: 

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι

Ακούγοντας την Αθηναΐς Νέγκα να εκφράζει τη διαφωνία της, η Μαρίνα εμφανίστηκε εμφανώς έκπληκτη, ενώ άλλοι καλλιτέχνες που βρίσκονταν κοντά της, μεταξύ των οποίων και η Έλενα Παπαρίζου, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Η Μαρίνα Σάττι τελικά δεν απάντησε στα σχόλια της δημοσιογράφου:

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε.

Το ανούσιο τραγούδι της Σάττι συνουσιάστηκε με την ανούσια ταυτότητά μας 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr