Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Στέλιος Καζαντζίδης Χρήστος Μάστορας

Στέλιος Καζαντζίδης: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Υπάρχω» με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πιο φιλόδοξης ελληνικής ταινίας της χρονιάς, «Υπάρχω», με τον Χρήστο Μάστορα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο Χρήστος Μάστορας, ευρέως γνωστός ως frontman του συγκροτήματος ΜΕLΙSSES, μοιράστηκε το τρέιλερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση, αποκαλύπτει τη στροφή του από το τραγούδι στην υποκριτική, εστιάζοντας εξ ολοκλήρου σε αυτό το νέο project.

Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα, η ταινία διαθέτει ένα εντυπωσιακό cast, στο οποίο συμμετέχουν οι Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Το τρέιλερ που μοιράστηκε ο Μάστορας περιλαμβάνει μια σκηνή όπου ο ίδιος, υποδυόμενος τον Καζαντζίδη, αλληλεπιδρά με συναδέλφους του σε ένα στούντιο, αντιδρώντας στις οδηγίες τους. Το “Και εγώ θα υπάρχω στα τραγούδια που θα ακούτε. Υπάρχω”, αποτυπώνει την ουσία της ταινίας.

Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, το “Υπάρχω” θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στο ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Επίσημη σύνοψη της ταινίας ” Υπάρχω”

Το ” Υπάρχω” αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού από οικογένεια προσφύγων από τον Πόντο, το οποίο επέζησε και ευδοκίμησε παρά τις τεράστιες κοινωνικές και προσωπικές προκλήσεις, χάρη στο εξαιρετικό του ταλέντο. Η ταινία εξερευνά διάφορες πτυχές της ζωής του, όπως η μουσική, η αγάπη, η οικογένεια, οι φιλίες, το ψάρεμα, η δημιουργικότητα, η νυχτερινή ζωή και οι έντονες συγκρούσεις, δημιουργώντας ένα πλούσιο μωσαϊκό της ύπαρξής του.

Αυτή η ταινία είναι ένας ειλικρινής φόρος τιμής στον Στέλιο Καζαντζίδη, έναν σπουδαίο τραγουδιστή του οποίου η φωνή είχε βαθιά απήχηση στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι να τιμήσει όσους τον αγάπησαν και να τον συστήσει σε νέο κοινό. Αναμένουμε με αγωνία!

Δείτε το τρέιλερ:

 

7 «εκκωφαντικά» αποφθέγματα του Πάμπλο Νερούδα: «…αν θέλεις, πάρε μου τον αέρα, αλλά μη μου παίρνεις το γέλιο σου»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr