Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Ρόμπερτ Πλαντ stairway to heaven

Ρόμπερτ Πλαντ: Τραγουδάει το “Stairway to Heaven” 16 χρόνια μετά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρόμπερτ Πλαντ βρέθηκε καλεσμένος σε ένα event και τραγούδησε το “Stairway to Heaven” 16 χρόνια από την τελευταία φορά.

Το Δεκέμβριο του 2017 ο Πλαντ είχε τραγουδήσει για τελευταία φορά το “Stairway to Heaven” στη συναυλία-reunion των Led Zeppelin στην Ο2 Arena του Λονδίνου. Δεκαέξι χρόνια αργότερα ο τραγουδιστής ερμήνευσε ξανά την μεγάλη τους επιτυχία, το βράδυ του Σαββάτου σε ένα φιλανθρωπικό event που διοργάνωσε ο Άντι Τέιλορ των Duran Duran. Επίσης στο setlist του Πλαντ μπήκαν και τα “Black Dog” και “Thank You”.

«Φυσικά, ήταν ένα  πολύ καλό τραγούδι. Η δομή του τραγουδιού, η πραγματική μουσική κατασκευή είναι πολύ, πολύ καλή. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που η μουσική μπορεί να σταθεί από μόνη της πολύ εύκολα, χωρίς να χρειάζεται φωνητικά», είχε δηλώσει ο Πλαντ το 2019 για το “Stairway to Heaven” και συνέχισε μιλώντας για το πως οι στίχοι που είχε γράψει τότε δεν τον εκφράζουν τόσα χρόνια μετά.

Μάθιου Πέρι: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια»

«Στιχουργικά, δεν μπορώ να πως ότι με εκφράζει πλέον, γιατί ήταν πολύ παλιά. Δεν θα είχα καμία πρόθεση να γράψω πια με αυτό τον αφηρημένο τρόπο. Το κοιτάζω και του βγάζω το καπέλο και νομίζω ότι υπάρχουν μέρη του που είναι απίστευτα. Ο τρόπος με τον οποίο ο Jimmy Page δόμησε τη μουσική και μετά μπαίνουν τα ντραμς. Είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι. Αλλά στιχουργικά, τώρα, ακόμα και φωνητικά, λέω, δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Δείτε απόσπασμα από το event με τον τραγουδιστή των Led Zeppelin να εμφανίζεται στο 43ο λεπτό:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr