Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Πλατανιώτη

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου ανέβηκαν στην 8η θέση στο Παρίσι έπειτα από την ένστασή τους

Το ελληνικό ντουέτο έκανε άλμα πέντε θέσεων, καθώς επανήλθε η βαθμολογία δυσκολίας – Θα διαγωνιστούν στο ελεύθερο ντουέτο σήμερα. 

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου ανέβηκαν πέντε θέσεις μετά την επιτυχή ένσταση της ομάδας τους κατά της αρχικής βαθμολογίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το ελληνικό δίδυμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μαζί με τους προπονητές τους, πήραν ένα τολμηρό ρίσκο επιχειρώντας ένα πρόγραμμα με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας μεταξύ των 17 διαγωνιζόμενων ζευγαριών. Ωστόσο, οι κριτές μείωσαν αρχικά τη βαθμολογία δυσκολίας του πιο δύσκολου στοιχείου τους (με συντελεστή 14,300), θεωρώντας ότι δεν ήταν πλήρως εκτελεσμένο και αποδίδοντας χαμηλότερο βασικό συντελεστή (0,5).

Η διαμαρτυρία της ελληνικής ομάδας έγινε δεκτή, αποκαθιστώντας την αρχική βαθμολογία δυσκολίας και αυξάνοντας σημαντικά τη συνολική βαθμολογία τους. Η Πλατανιώτη και η Μαλκογεώργου βρίσκονται τώρα στην όγδοη θέση με 250,4584 βαθμούς, από τους 210,9384 βαθμούς που αρχικά τους κατέτασσε στη 13η θέση. Είναι πλέον κοντά στο να μπουν στην πρώτη εξάδα.

Οι Κινέζες Liu Yi Wang και Jiang Xi Wang οδηγούν την κούρσα για το χρυσό με 276,7867 βαθμούς στο τεχνικό πρόγραμμα. Οι Αυστριακές Άννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, που κατάγονται από την Ελλάδα, βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 267,2533 βαθμούς, ενώ ακολουθούν από κοντά οι αδελφές De Braver από την Ολλανδία με 264,7066 βαθμούς.

Η τελική κατάταξη θα καθοριστεί σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου, όταν οι ομάδες θα διαγωνιστούν στο ελεύθερο ντουέτο.

Δείτε την παρουσίαση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και της Σοφίας Μαλγγογεώργου παρακάτω: 

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη επέλεξαν οι Ελληνίδες αθλήτριες (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr