Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Netflix Περηφάνια και Προκατάληψη

Νέα σειρά στο Netflix για ένα από τα πιο αγαπητά βιβλία στην ιστορία της λογοτεχνίας

Το Netflix ετοιμάζει μια νέα σειρά που σίγουρα θέλαμε πολύ κι ας μην το ξέραμε!

Μια σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τζέιν Ώστιν «Περηφάνια και Προκατάληψη» αναπτύσσει το Netflix, με την Ντόλι Όλντερτον να γράφει το σενάριο.

Σύμφωνα με το Variety, προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο καστ και δεν έχει δοθεί έγκριση σχεδιασμού από την υπηρεσία streaming. Το Netflix αγαπά την Τζέιν Ώστιν, μην ξεχνάμε πως μετέφερε το μυθιστόρημά της “Persuasion” σε ταινία του 2022 με πρωταγωνίστρια την Ντακότα Τζόνσον.

6 «φινάλε» βιβλίων που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε

Το πιο διάσημο μυθιστόρημα της Βρετανίδας συγγραφέως, το «Περηφάνια και προκατάληψη», ακολουθεί την έξυπνη αλλά πεισματάρα Ελίζαμπεθ Μπένετ, καθώς μαθαίνει ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από την υπερηφάνεια και την προκατάληψη μέσα από τη σχέση της με τον κύριο Ντάρσι, τον οποίο αρχικά αντιπαθεί αλλά τελικά ερωτεύεται.

Η Han Kang, η νικήτρια του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας και το βιβλίο της «Μάθημα Ελληνικών»

Η ταινία του 2005 με πρωταγωνιστές την Keira Knightley και τον Matthew Macfadyen και η μίνι σειρά του BBC του 1995 με πρωταγωνιστές τον Colin Firth και την Jennifer Ehle είναι ίσως οι πιο γνωστές μεταφορές του αγαπημένου βιβλίου.

Η σεναριογράφος, Βρετανίδα δημοσιογράφος Dolly Alderton, πιο γνωστή για το μπεστ σέλερ του 2018 «Όλα όσα ξέρω για τον έρωτα», επιλέχτηκε καθώς είναι μια αγαπημένη συγγραφέας για τις γυναίκες Millennial και της Γενιάς Z.

Μάλλον θα είναι η χρονιά της οικογένειας από μια εβδομάδα, ανακοινώθηκε μια spin-off σειρά του BBC για το «Περηφάνια και προκατάληψη» με θέμα την αδελφή της Ελίζαμπεθ Μπένετ, Μαίρη με τίτλο «The Other Bennet Sister».

Προφανώς το αγαπημένο μυθιστόρημα παραμένει πόλος έλξης για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η σοφία της Τζέιν Ώστιν: 10 αποσπάσματα από τη διάσημη μυθιστοριογράφο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr