Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Χιονάτη teaser

«Μα,τώρα είναι αυτή Χιονάτη;» Το νέο teaser της Disney για την ταινία «Η Χιονάτη» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

H Disney αποκάλυψε το πρώτο απόσπασμα από τη live-action διασκευή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Χιονάτη» του 1937, που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Μαρτίου 2025.

Η Gal Gadot, η οποία υποδύεται την κακιά της ταινίας, περιέγραψε τον χαρακτήρα της ως “κακό, μαγικό και νόστιμο”. Η Rachel Zegler, η οποία πρωταγωνιστεί ως Χιονάτη, παρουσίασε το κλιπ στο Honda Center, χαρακτηρίζοντάς το κλασικό. Η σκηνή παρουσίαζε τη Χιονάτη με τους νάνους, να τραγουδάει το “Whistle While You Work” ενώ χορεύει και καθαρίζει στο σπίτι τους.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το τρέιλερ, με σκηνές της Gadot να φοράει το στέμμα, να απαγγέλλει το “mirror, mirror”, τη Zegler να μαζεύει μήλα και τη μεταμόρφωση της Gadot στη σατανική μάγισσα. Το τρέιλερ αναδημιουργεί με όμορφο τρόπο το πνεύμα της πρωτότυπης ταινίας, όμως η πρωταγωνίστρια θεωρείται πως δεν ταιριάζει με την κλασική Χιονάτη και λαμβάνει συνεχώς αρνητικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ οι δηλώσεις της πριν λίγους μήνες για την ιστορία της κλασικής Χιονάτης προκάλεσαν αντιδράσεις από τους fans.

Disney: Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ είναι η πιο αντιπαθητική Χιονάτη όλων των εποχών! – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το νέο τρέιλερ της Χιονάτης παρακάτω:

You are currently viewing a placeholder content from YouTube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

H Χιονάτη, η πολιτική ορθότητα και οι 7 νάνοι που δε θα δούμε

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr